avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modificarea Legii nr. 188/1999, aprobata de Camera in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modificarea Legii nr. 188/1999, aprobata de Camera in 30.11. 2010!

Buna ziua !
La sedinta Camerei deputatilor din 30 noiembrie, s-a aprobat proiectul de modificare a Legii 188.1999.
Va rog, cine s-a uitat pe modificarea art.86, respectiv abrogarea art.94 litera m , ce a inteles ???? este adevarat ca functionarul public trimis in judecata penala, poate fi doar mutat, cu pastrarea drepturilor salariale, pe timpul judecatii? sau poate fi suspendat din functie, dar i se acorda o indemnizatie egala cu salariul de baza? Daca este asa, aceasta lege se aplica retroactiv, sau doar pe viitor? eu sunt suspendat din functie conform art.94 litera m, ce se va intampla daca aceasta modificare va fi aprobata ?
:O please, un raspuns ! va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
mjion, utilizator
Cel mai recent răspuns: tasenelu , utilizator 22:45, 31 Ianuarie 2011
Apropo stie cineva cum se aplica lg 285/ 2010 si Normele de aplicare in cazul functionarilor suspendati care sunt in curs de judecata. Are cineva ceva scris ca verbal Ministerul Muncii mi-a spus ca avem dreptul la salariul avut inaintea suspendarii, asa cum a fost si in 2010 conform lg 330/2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea raportului de serviciu in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani simonabucur simonabucur As dori sa intreb care este procedura in cazul in care o persoana este suspendata din functie la initiativa acesteia, pentru cresterea copilului pana la doi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea functiei unui functionar public ContSters278216 ContSters278216 Buna ziua, sunt functionar public la o comuna, am avut promovare in functie in luna februarie 2013 cu f.b., calificativul in ultimii 2 ani f.b. nu am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare functionar public lyony lyony sefu doreste sa ma mute temporal in al compartiment. poate sa ma mute fara acordul meu ? a spus ca imi da o decizie in acest sens si daca nu o respect ma ... (vezi toată discuția)