avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SUNTEM TERORIZATI DE FOSTUL SOT!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SUNTEM TERORIZATI DE FOSTUL SOT!!!!!

am sa va rog sa ma ajutati....sunt divortata de 3 ani,dar fostul sot nu-mi da pace sub nicio forma...am fost agresata in nenumarate randuri si el nu a platit pentru nimic,desi am facut plangeri penale,pentru ca eu nu am avut martori(sau mai bine spus pt ca desi au fost oameni ce au vazut ce s-a petrecut,au preferat sa stea deoparte,fiindu-le teama de individ...)in urma cu cateva zile ma aflam lin vizita la parintii mei impreuna cu fiul si viitorul meu sot.Individul a trecut pe strada si ne-a vazut masina....Cu timp in urma m-a amenintat in fel si chip ca va face tot posibilul sa afle de unde este iubitul meu si sa-i faca rau...acum,stiind nr masinii,cu siguranta ii va fi usor sa ajunga la el....ce as putea face avand in vedere ca e in stare de Orice,si va rog sa ma credeti,cand spun asta chiari nseamna ORICE!!!Ma gandesc acum....daca ii va da foc masinii in fata blocului???Daca il va prinde pe acesta sa-l bata sau mai stiu eu ce sa-i faca???Daca va pune pe cineva sa ne faca rau????Ce masuri pot lua?La cine sa apelez????Ce pot face???SUNTEM TERORIZATI DE EL....A DAT FOC CASEI MAMEI MELE,EU SUNT TAIATA DE EL,AM FOST LOVITA DE EL DE N ORI CUM AM MAI SPUS,ULTIMA OARA IN LUNA AUGUST....VA ROG DIN SUFLET,AJUTATI-MA........MULTUMESC:((((((((
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 19:18, 8 Decembrie 2010
va spun ca am zeci de oameni ce au asistat la toate agresiunile ce le-a napustit individul asupra mea,dar toti se tem de el si bat in retragere!chiar si avocatul ce l-am angajat pentru tentativa de omor era speriat,si a predat chiar dosarul unei tinere avocate ce din nefericire,a murit intr-un tragic accident....!!!!si tot din din nefericire,de asta data, pentru mine si pentru cei doi copilasi ai mei,imi astept moartea,o primesc chiar cu bratele deschise,pentru ca organele abilitate sunt fie corupte,fie incapabile sa ia masuri?????!!!!!!!!!!!!
va multumesc,domnule avocat...
cu tot respectul!
carmen b. a scris:

dar toti se tem de el si bat in retragere!chiar si avocatul ce l-am angajat pentru tentativa de omor era speriat,si a predat chiar dosarul unei tinere avocate

Din mesajul dvs. nu se intelege foarte clar cum anume ii sperie pe toti (avocati, vecini, prieteni etc.). Inteleg ca este o situatie foarte stresanta pentru dvs. si pentru copii dar poate ca ar fi indicat sa expuneti mai clar cum anume procedeaza, de ce el e cauza pentru care dvs. nu aveti serviciu, ce va impiedica sa faceti apel la ajutor juridic (acordat pentru familii cu venituri mici), daca procesul de care vorbiti era in instanta ce treaba avea politistul sa va sfatuiasca sa va retrageti plangerea ? (de ce nu ati lasat instanta sa ia o decizie?) ETC.
DanDaniel a scris:

carmen b. a scris:

dar toti se tem de el si bat in retragere!chiar si avocatul ce l-am angajat pentru tentativa de omor era speriat,si a predat chiar dosarul unei tinere avocate

Din mesajul dvs. nu se intelege foarte clar cum anume ii sperie pe toti (avocati, vecini, prieteni etc.). Inteleg ca este o situatie foarte stresanta pentru dvs. si pentru copii dar poate ca ar fi indicat sa expuneti mai clar cum anume procedeaza, de ce el e cauza pentru care dvs. nu aveti serviciu, ce va impiedica sa faceti apel la ajutor juridic (acordat pentru familii cu venituri mici), daca procesul de care vorbiti era in instanta ce treaba avea politistul sa va sfatuiasca sa va retrageti plangerea ? (de ce nu ati lasat instanta sa ia o decizie?) ETC.

Nu cred ca dosarul a ajuns in instanta.Daca ajungea dosarul in instanta pentru tentativa de omor individul ar fi fost condamnat si arestat.

De aceea ziceam ca este nevoie de un avocat care sa se implice.Acest tip de om este genul de persoana care renunta greu si pana nu intelege ca s-a terminat...nu renunta...
Aveti nevoie si de sprijinul politiei pentru ca altfel va continua sa va terorizeze pana isi va gasi alta ocupatie...

avocat Claudiu Lascoschi
trebuie sa fiti tare mai ales pentru copii dvs.
din cate am inteles nu plateste pensie alimentar-faceti-i plangere.
va lovit -facetii plangere.
martorii nu pot bate in retragere ci sunt obligati sa declare ceea ce stiu in legatura cu cauza pentru care sunt chemati.
nu ascultati ca ei nu vin,ca ei nu declara ,solicitati-i ca martori in proces si o sa trebuiasca sa se prezinte.
nu va lasati terorizata .
daca nu a stiut sa va tina aproape sa inteleaga ca s-a terminat si sa-si vada de viata lui.
succes

Alte discuții în legătură

Amenintati de camatari ASUL28 ASUL28 Buna ziua, as vrea sa va expun urmatorul caz: parintii mei cu care locuiesc in aceeasi casa eu,nevasta si 2copii s-au imprumutat de la camatari in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)
Hartuire dupa vanzarea unui teren kaa 1 kaa 1 bunica a vandut un teren (e mostenire, are documente etc) (sunt 6 surori, dar bunica a mostenit casa parinteasca, a avut grija de parinti si i-au fost lasate ... (vezi toată discuția)
Divort cu nabadai de cetatean arab Bibicu78 Bibicu78 Buna ziua Am urmatoarea speta. O prietena de-a mea, s-a casatorit in italia cu un cetatean egiptean cu care are un copil. Dupa 3 ani de casatorie a hotarat ... (vezi toată discuția)