am sa va rog sa ma ajutati....sunt divortata de 3 ani,dar fostul sot nu-mi da pace sub nicio forma...am fost agresata in nenumarate randuri si el nu a platit pentru nimic,desi am facut plangeri penale,pentru ca eu nu am avut martori(sau mai bine spus pt ca desi au fost oameni ce au vazut ce s-a petrecut,au preferat sa stea deoparte,fiindu-le teama de individ...)in urma cu cateva zile ma aflam lin vizita la parintii mei impreuna cu fiul si viitorul meu sot.Individul a trecut pe strada si ne-a vazut masina....Cu timp in urma m-a amenintat in fel si chip ca va face tot posibilul sa afle de unde este iubitul meu si sa-i faca rau...acum,stiind nr masinii,cu siguranta ii va fi usor sa ajunga la el....ce as putea face avand in vedere ca e in stare de Orice,si va rog sa ma credeti,cand spun asta chiari nseamna ORICE!!!Ma gandesc acum....daca ii va da foc masinii in fata blocului???Daca il va prinde pe acesta sa-l bata sau mai stiu eu ce sa-i faca???Daca va pune pe cineva sa ne faca rau????Ce masuri pot lua?La cine sa apelez????Ce pot face???SUNTEM TERORIZATI DE EL....A DAT FOC CASEI MAMEI MELE,EU SUNT TAIATA DE EL,AM FOST LOVITA DE EL DE N ORI CUM AM MAI SPUS,ULTIMA OARA IN LUNA AUGUST....VA ROG DIN SUFLET,AJUTATI-MA........MULTUMESC:((((((((
''Indicati martorii politiei sau organului unde veti formula plangere.
Acestia vor fi chemati sa declare realitatea.
Daca nu vor declara adevarul,aveti dreptul sa va indreptati impotriva lor cu plangere penala pentru marturie mincinoasa.''
in cazul in care nu m-am facut suficient de bine inteleasa....in primul rand oamenii il stiu pe individ periculos si se tin cat pot de departe de dansul,iar in al doilea rand,eu una nu as putea,in incercarea de a-mi rezolva problemele,sa fac rau oamenilor ce m-ar putea ajuta,in cazul de fata martorilor....i-as expune mult mult mult prea mult pe ei si oamenii lor dragi......
pentru el ''s-a terminat'' va fi in clipa in care eu nu voi mai respira............................
ori eu....eu nu stiu unde sa mai caut....pentru ca ma lovesc iar si iar de aceleasi si aceleasi institutii si persoane corupte pana peste cap........cum spuneam,chiar sunt un om simplu.....mult mult prea mic si neinsemnat in lumea asta...........
Daca asa intelege el va ajunge la inchisoare.
Am avut cazuri in care femeile credeau asa dar sfarsitul nu a fost niciodata asa...cu femeia sa nu mai respire...
Cea mai mare problema este ca avocatul trebuie sa aiba timp de asa ceva si se va sfarsi cu happy end...
Sunt convins ca nu este cel mai rau individ de pe planeta si daca nu este inseamna ca aveti sanse.
Ceva ,,scartaie" la politie dupa parerea mea...
Trebuie luat taurul de corne...
Ideea este ca in momentul in care faceti plangere la politie si numiti martorii acestia vor fi chemati sa spuna ce stiu despre chestiunea in cauza… Daca acestia declara ca nu au idee de nimic si dv puteti sa dovediti ca au fost prezenti cand ati fost agresata ii puteti acuza ca sunt mincinosi…
Carmen b. a scris: in primul rand oamenii il stiu pe individ periculos si se tin cat pot de departe de dansul,iar in al doilea rand,eu una nu as putea,in incercarea de a-mi rezolva problemele,sa fac rau oamenilor ce m-ar putea ajuta,in cazul de fata martorilor....i-as expune mult mult mult prea mult pe ei si oamenii lor dragi....
Daca nu “rupeti pisica in doua” nu veti rezolva in veci ceva… Pe aceasta se bazeaza toti infdivizii de acest gen. Fara sacrificii nu se rezolva nimic!
Daca dv nu vreti sa ii expuneti pe ceilati – si “ceilalti” nu vor sa se implice nu va ramane decat sa va resemnati si sa suportati. Ca va plangeti pe un forum nu are nici un sens… Stiti cum faceti? Strigati: am nevoie de ajutor, dar… nu vreau sa primesc ajutor pt ca ii expun pe altii…
Aveti doar doua alegeri: rupeti pisica in doua sau va resemnati - si suportati actiunile stupide ale fostului sot…
Cat timp acest fost sot simte ca va temeti de actiunile lui va va hartui… Opriti-va in fatza lui – la locul lui de munca, de exemplu – si intrebati-l ce “mama naibi vrea”! Veti avea martori si – posibil – sustinatori…
Nimeni nu e prea “simplu” si prea “mic” in lumea aceasta daca stie exact ce vrea! Va place sau nu e nevoie de curaj sa rezolvati asemenea probleme. Si nu un avocat va poate ajuta...
Amenintati de camatari
ASUL28
Buna ziua,
as vrea sa va expun urmatorul caz: parintii mei cu care locuiesc in aceeasi casa eu,nevasta si 2copii s-au imprumutat de la camatari in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)