am si eu o intrebare...am primit o amenda cu caracter administrativ la care urmeaza sa fac recurs..intrebarea ar fi ce se intampla daca nu o platesc...ce termen am sa o platesc de exemplu o pot platii in rate si fiind amenda administrativa va aparea sau se va schimba in amenda cu caracter penal sau va aparea in cazier?
Va salut! Am si eu o problema si sper sa ma ajutati..in noimebrie 2007 am intrat cu masina intr-un stalp. Am permisul retinut in urma unui accident rutier fara victime sau, si dispun de dovada. Pana acuma am prelungit-o de 4 ori. Iar pe 14 martie 2008 ma aflam la br si am fost oprit in trafic pentru control. Nu aveam actele la mine le uitase-m acasa la bucuresti. Eu stiam ca imi expira pe 18 martie dar in urma verificarilor ea imi expirase pe 8 martie. In cele din urma m-am ales cu dosar penal. Este vreo sansa sa-mi de cod 18 indice 1????
Este conducere fara permis, dar conteaza foarte mult si faptul ca aveati deja obtinut permis de conducere.
Ce-i drept este suspendat dar nu este acelasi lucru cu a nu-l avea deloc.
Am condus imprudent
calian
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in privinta urmatoarelor infractiuni----in data de 26 nov 2012 am fost oprit de politie si intocmit dosar penal ptr ... (vezi toată discuția)