O firma care furnizeaza serviciul de termoficare (incalzire) nu mi-a trimis timp de 20 de ani factura de termoficare. Din 2007 pana in 2010 sunt adus in instanta de 3 ori. De 2 ori sunt respinsi ca nu au facut dovada facturilor si existenta debitului. A treia oara sunt acceptati, facturile prezentate fiind tiparite in 2010 pentru anii 2007, 2008, 2010 si sustin ca aceste facturi au fost trimise si primite de mine (fals).
Daca nu am stiut cat am de platit decat atunci cand am avut timp sa ma deplasez la ei si atunci aflu de sumele mari si penalitati, ce vina am ca ei nu emit facturi? Este corect ca au tiparit facturi pentru 3 ani in urma si sustin ca au distribuit aceste facturi la timpul lor?
Multumesc, o persoana care a inteles problema mea. Deci in contract trebuia sa fiu instiintat la 30 de zile de valoarea debitului, si nici dupa 20 de ani nu am fost informat. Valoarea serviciului nu este stipulat. Singura informare este somatia de plata dupa 1 an si desigur penalitatile. Dupa 3 ani de judecata chiar daca ei sustin ca exista in arhiva facturile, nu au fost depuse la dosar copii si totusi am executare silita pe salaru. La dosar nu exista decat somatia lor si un extras de cont, dar cu sume diferite in acelasi interval de timp.