Lucrez de la jumatatea lunii octombrie la firma Akord Security ,o firma de paza in cadrul cladiriii SITRACO UNIRII ,unde se afla si AMBASADA ISRAEL ca receptionera in ture de 24/72,patronata de doamna Bistriceanu Violeta si sefa peste ture doamna Fieraru Adriana,si ambele imi promit si mie si colegelor de azi pe maine ca vin si contractele si banii.
Mentionez ca inca lucrez acolo si nici in ziua de azi nu am primit un banut,am sunat la opc bucuresti si dansiii mi-au zis sa ma adresez ITM ,m-am prezentat la ITM si o doamna de acolo mi-a zis k daca nu am contract degeaba o deranjez si vorbea rastit tinand cont k era platita pe bani publici pentru ajutorarea persoanelor ca mine,intrebarea mea este : - CUI MA ADRESEZ ???
incearca sa inregistrezi macar o cvb telefonica,deja sunt mai multe fete care i-au dus la politie si se pregateste si o dare in judecata,cu cat mai multe cu atat mai bine,cred ca o publicitate urata adusa sefului sitraco lar face sa renunte la violeta bistricenu si ar ramane si ea fara bani ca si noi fetele inselate
chiar daca te duci la itm nu rezolvi nimic o sa-ti spuna sa-i dai an judecata crede-ma am patito dureaza 30 zile ca sati dea raspuns. poti sami dai numaru tau de telefon? sau macar emilul.
Am aceeasi problema, am lucrat la aceasta firma din ianuarie pana in aprilie 2011, timp in care mi-am luat aprox 2 mil, acestia fiind pe luna ianuarie, iar pe restul lunilor-februarie , martie,aprilie n-am primit nici un ban nici pana in ziua de astazi.Insa am primit o invitatie acasa pentru a ma prezenta la firma deoarece nu mi-am dat demisia - insa am facut acest lucru atunci cand am plecat de la firma, si ca am periclitat imaginea firmei, iar atunci cand am fost la firma pentru a lamuri cu Adriana Fieraru ,sefa de tura, mi-a spus ca invitatia o da la majoritatea persoanelor care pleaca din firma, insa ceea ce mi s-a adus la cunostinta legat de periclitarea imaginii firmei, este valabil doar pentru cei care au facut ceva negativ firmea pe perioada angajarii.si cand am intrebat cand o sa-mi iau banii, mi-a spus ca o sa ma sune ca inca nu au bani.
Ma voi duce si eu la ITM, sper sa-mi iau banii.
Are rost sa mai spun si eu ca am lucrat la ei in doua obiective dupa data de 04-11-2011 pana la data de 24-12-2012 si am acumulat 520 de ore lucrate si am primit doar 825 ron!?salariu fiind fixat de ea cu 800 ron/luna, 10 ture de 24/48