#-oFiecare in viata greseste si mai ales cand ai 18 ani...oameni de buna credinta va cer ajutorul ...vreau un sfat...Azi procuroarea a hotarat sa faca inchisoare ,un copil ce a gresit...a dat un pumn....celalalt a alunecat si a cazut(luase bataie cu doua sapt innainte de la o clasa intreaga....si avea un dinte spart).....dupa ce a cazut, s-a ridicat a mers la legist si i-a12 zile ingrijiri medicale. Au fost copii chemati la politie pentru a da declaratie , s-a batut cu pumnul in masa sa afirme ca au vazut ce defapt nu vazuse.....au declarat acolo ce in instanta nu isi aduceau aminte....si cand judecatorul le arata scrisul si semnatura ziceau , "daca asa am scris ,asa a fost....imi mentin declaratia".......le era frica sa spuna ca nu au fost defata, sau ca sau aflat la sute de metrii diferenta..........de ce trebuie sa fie asa???......Acel copil care a deschis proces la presiunea parintilor si a prietenilor ... "asa castigi niste bani "...a facut lucrurile sa ia o intorsatura , mai mult decat groaznica.......acum distruge viata unui copil si a unei familii........
......... Va rog pe voi dragilor sa ma ajutati macar cu nume de avocati si sfaturi.....daca eu ca mama nu imi salvez copilul...atunci , cine?
A gresit da.....dar decizia este mult prea aspra si cu ce urmari????..................isi i-a pedeapsa...da si ce va iesii de acolo????........dintr-o prostie Doamne!...Te rog intoarce-ti fata catre fiul meu!
....va multumesc!..pentru orice mic efort!:">#-o#-o#-o#-o#-o
daca nu este recidivist,si daca nu este cunoscut ca ``un om de temut``,cum sunt multi batausi,eu zic ca pedeapsa cu suspendare e mult.de obicei se da amenda penala.
intr-adevar,depinde de modul de savarasire a faptei.
Din ce ziceti nu trebuia arestat.
Nu cred ca ne-ati expus incadrarea juridica a faptei.
Sa nu fie vorba de talharie.
Probabil ca nu a fost condamnat.
Pana nu se studiaza dosarul de un avocat e greu de spus.Daca este vorba de art. 180 C.P. nu poate fi arestat.
Oricare ar fi situatia,ea va putea fi evaluata numai dupa pronuntare,urmand ca in functie de sentinta pronuntata sa sa angajati un avocat pentru a va apara fiul.
Nu cred ca poate fi vorba de impacare.
Nu cred ca este vorba de art. 180 C.P., ci de ceva mult mai grav.
Sa nu fie incadrat pe tantativa de omor sau alta infractiune grava...
Pe art. 180 C.P. nu il aresta...
Furt calificat
stancel
am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)