avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte munca

buna ziua. as dori sa va intreb cum pot imprumuta cartea de munca pentru cateva zile (in conditiile in care sunt bugetar, iar acestea sunt pastrate la angajator si nu la itm). exista o baza legala in acest sens? pentru cat timp se pot imprumuta cartile de munca? adik, daca angajatorul refuza sa-mi dea cartea de munca, nu exista nici o cale de a o scoate din unitate? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 8 Decembrie 2010
De la anul , carnetele de munca nu mai au nicio valoare ... decretul care reglementeaza situatia lor va fi abrogat de la 01.01.2011.
Dupa 01.01.2011, carnetele de munca vor fi inmanate titularilor pe baza de proces-verbal de catre angajatori.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carnet munca dupa abrogarea decretului nr.92/1976 Denisa.Mocanu Denisa.Mocanu Conform prevederilor art. 298, alin.3 din Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, la 1 ianuarie 2011 se abroga dispozitiile Decretului nr. ... (vezi toată discuția)
Refuza sa-mi inapoieze cartea de munca alex333 alex333 Am lucrat la nu \"angajator\"cateva luni,dupa care mi-am dat demisia,pe care a aceptat-o fara probleme,dar ,la cererea mea de a-mi elibera Cartea de Munca,a ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca danamatea danamatea va rog sa-mi spuneti in cat timp este obligat angajatorul sa-mi elibereze carnetul de munca completat la zi si vizat de itm in cazul in care mi-au desfiintat ... (vezi toată discuția)