avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
AVLIL a scris:
Bine ca nu sunt in vigoare dispozitiile cu voturile negative inca, sa vedeti acolo cate fac! :P Va e frica, de-aia nu le instaurati! :))

Sa stii ca si eu sustin voturile negative, mi-ar placea sa avem pe fereastra de mesaj :thumbup: si :thumbdown: pentru fiecare raspuns... Am insistat deocamdata fara succes, dar cine stie? :strong:
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator
Poate nu m-am facut inteleasa... eu nu le vreau... =D> Chestia cu "va e frica", am pus-o asa, ca sa simt ca mai sunt adepti ai ideii ca nu vreau... :yes:
Sau poate sa provoc, tot nu m-ar influienta daca mi-ar reveni ratingu' la 8,ceva. :strong:
Stiu, problema nu e de rating in sine, ci de existenta unui mod de a atrage atentia asupra incorectitudinii sau lipsurilor de cunostinte ale unui anumit consultant. Idee buna in teorie, numai ca Admin are dreptate ca daca voteaza toti userii, se pierde caracterul de (dez)apreciere profesionala si poate deveni un mod de manipulare a unei anumite pozitii...
Referitor la incorectitudine sau la lipsurile de cunostinte o varianta ar fi sa-l combati in ceea ce sustine. Argumentand il poti combate ....Referitor la ceea ce a scris Andreea , chiar acum mi-a venit in minte o epigrama
Cu prostul nescolarizat,
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o munca colosala,
Cu prostul care are scoala . :tease:
Eu! Eu! ... am zis de vot. =D>
Chiar mi se pare cea mai logica cale de a afla consultantul lunii.
Serios, chiar nu vad cum ar putea sa ma influenteze cineva in votul meu. Nici daca mi-ar spune ca ma voteaza luna viitoare. :P
Argumente:
- numai cei cu pregatire juridica de pe forum ar putea sa aprecieze raspunsurile date de ceilalti
- am putea vota numai cei care au peste un anumit numar de raspunsuri pe net sau
- ar putea vota numai consultantii
- am putea vota numai calitatea si nu cantitatea

Si daca vorbim de voturi negative, am putea infiinta si diploma de "cel mai prost consultant", un fel de "zmeura de aur" al Oscar-urilor. :tooth:

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)