avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Gabriela Paduraru a scris:

elis a scris:
..... eu am dat exemple , iar la sfarsitul listei era un etc .........:thumbup:

Nu, nu, nu !!!! De trei ori NU !!!
De ce tocmai EU sa fiu in ETC ???? DE CE ????:training:

Gabi nu te supara pe Ellis, nu a facut-o cu intentie.
ghola a scris:

Eu as intreba administratorul :-/ De ce, sa se recomande singura???:)

pentru ca pe vremea aia topul se facea in functie de numarul de recomandari pe care le primeau consultantii de la ceilalti utilizatori. :tooth:
Si tot pe vremea aceea, eu, "draguta" cum sunt :sticktongue: ( a se citi: in zodia leului) nu m-am putut abtine sa nu comentez (fara sa dau nume). :fight:

www.avocatnet.ro/content/for...
elis a scris:

:tease:

daca citeai mesajul meu anterior ...... vedeai ca am schimbat lista ................:console:

NU, NU ,NU !!!!!:(:(:(
Am spus: PRIMA....nu penultima ! NA !!!:P
A spus cineva de vot, mi se pare ok. Adica apare pe prima pagina a forumului: votati consultantul lunii. Mi se pare ok.

Si azi se tine cont de recomandari, nu?
Bine ca nu sunt in vigoare dispozitiile cu voturile negative inca, sa vedeti acolo cate fac! :P Va e frica, de-aia nu le instaurati! :))

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)