avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Gabi,
o sa fim acuzati de discriminare :tooth: , daca voteaza numai consultantii.

Am o intrebare pe cati dintre noi ii intereseaza rating-ul sau acest titlu de consultantul lunii ? :-/ Sincer vorbind :)

Pe mine nu ma intereseza nici daca imi scade , nici daca imi creste rating-ul . La fel si cu acest titlu de consultantul lunii.

:surrender:
Daca imi scade sau nu rating-ul ori daca obtin sau nu acest titlu, o sa am ceva in plus sau in minus in materia cenusie ;)... nu cred.
A fost un gand... :sticktongue:
Ai si tu dreptate, ar fi eliminati: abcdeadi, andrei... :(

elis a scris:

Gabi,
o sa fim acuzati de discriminare :tooth: , daca voteaza numai consultantii.
GabrielaA a scris:

A fost un gand... :sticktongue:
Ai si tu dreptate, ar fi eliminati: abcdeadi, andrei... :(

si lista ar putea continua cu multi utilizatori pe care ii apreciez pentru raspunsurile pe care le dau , spre exemplu ne_nicku, a_k etc.
Personal, mi se pare aiurea ideea de Consultantul lunii. Pentru ca nu exista criterii obiective de apreciere. Si pentru ca, oricum, este irelevant acest "titlu". POate fi unul foarte bun in civil, dar sa fie habarnist in penal, de exemplu.
Cred ca fiecare are locul lui pe acest site. Imi place ca exista profesii diferite din care provin consultantii, nu numai din domeniul juridic.
De exemplu, eu, avand cunostinte destul de vagi de contabilitate, nu as putea sa apreciez corect un raspuns dat de un contabil autorizat.
Dat fiind ca numele meu a stat destul de mult in top m-am tot abtinut sa comentez. Dar imi dau seama ca in contextul discutiilor de mai sus pana si tacerea poate fi interpretata ca… un tertip a celui care se iubeste numai pe sine, fara ca asta sa bata la ochi.

Anuntarea titlului de consultant al lunii mi-a dat o stare de efervescenta… Si n-ar fi prima data cand, dupa ce a trecut exaltarea as ramane cu o senzatie de gol. Nu e simplu sa porti o batalie si ajuns la capat sa-ti dai seama ca asta a fost totul …

Stiti ce-mi trece prin minte acum? Ca toate datele statistice de pe acest forum incep sa semene cu un mers al trenurilor pe care sunt trecute trenurile fara nici o destinatie. Mai mult se cere acum calatorilor sa stabileasca ei destinatia. Exista si calatori care renunta sau nu pot zicand ca pe ei nu-I intereseaza decat calatoria in sine… Din pacate trebuie sa recunosc ca eu n-am acest talent… Poate ca nu-mi detest defectele cat ar trebui, dar ma impac cu gandul ca au grija de asta ceilalti.

Sigur, se poate proceda la vot, ba chiar in sens larg, prin includerea tuturor userilor, dar as vrea sa va intreb daca sunteti constienti de faptul ca, in genere, lumii nu-i pasa nici cine sunteti voi, nici ce credeti voi, ci numai ce ati descoperit voi si poate sa-I foloseasca ei… Si atunci riscam sa ajungem sa vorbim aici doar de dragul auditoriului si nu al acuratetii juridice si n-ar mai fi nici o diferenta intre noi si specia de avocati pe care eu o detest…
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2008
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)