avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Gabriela Paduraru a scris:

Sper sa supravietuiesc ca nu fac parte din lista ta de consultanti care nu scriu pentru rating!;)

Nu e vorba de supravietuire dupa o lista sau alta ..... eu am dat exemple , iar la sfarsitul listei era un etc ....de altfel, lista putea continua la nesfarsit pentru ca mai sunt persoane pe care trebuia sa le mentionez, printre care si tu .....:thumbup:

Nu cred ca are rost ca admin sa faca public numele user-ului respectiv ....... :)
nu spui :">
Gabriela Paduraru a scris:
[
Cine, cine este..doamna consultant care se recomanda singura...sau, ma rog...inventa useri ca sa se autorecomande ???? =D>

Eu as intreba administratorul :-/ De ce, sa se recomande singura???:)

elis a scris:
..... eu am dat exemple , iar la sfarsitul listei era un etc .........:thumbup:

Nu, nu, nu !!!! De trei ori NU !!!
De ce tocmai EU sa fiu in ETC ???? DE CE ????:training:
:tease:

daca citeai mesajul meu anterior ...... vedeai ca am schimbat lista ................:console:

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)