avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
multumesc...dar pana la urma cine l-a propus? dvs?
"Daca intrebarea este "cine a propus rating-ul?", atunci raspunsul este simplu: Avocatnet.ro.

Si acum mi se pare una dintre cele mai importante lucruri pe care le-am facut in acest an: aparitia rating-ului Avocatnet.ro. Cat despre contestatiile de care vorbeste Elis, cred ca sunt mai mult sugestii de imbunatatire. Pana la urma, rating-ul functioneaza extrem de bine, iar utilizatorii cu activitate in website sunt recompensati printr-un rating bun.

In discutia cealalta, incercam sa imbunatatim acest rating, pentru a-l adapta nevoilor consultantilor. Insa acest lucru nu inseamna ca vom transforma indicele intr-o formula care sa avantajeze pe toata lumea. E imposibil acest lucru :D
admin a scris:

"Daca intrebarea este "cine a propus rating-ul?", atunci raspunsul este simplu: Avocatnet.ro.

Si acum mi se pare una dintre cele mai importante lucruri pe care le-am facut in acest an: aparitia rating-ului Avocatnet.ro. Cat despre contestatiile de care vorbeste Elis, cred ca sunt mai mult sugestii de imbunatatire. Pana la urma, rating-ul functioneaza extrem de bine, iar utilizatorii cu activitate in website sunt recompensati printr-un rating bun.

In discutia cealalta, incercam sa imbunatatim acest rating, pentru a-l adapta nevoilor consultantilor. Insa acest lucru nu inseamna ca vom transforma indicele intr-o formula care sa avantajeze pe toata lumea. E imposibil acest lucru :D

Contestatie

Cred ca nu este corect ca o pesoana (consultant ) sa aiba un rating mare doar datoriata faptului ca a raspuns cu o intrebare la alta intrabare.
Exemplu
Ce fel de activitate desfasori?
Ce fel de soc. esti ? SRL SA
Esti platitor de TVA? (a se vedea istudor adriana)
etc.
sau raspunzand astfel:
" da-mi mai multe detalii"

Nu este corect pentru cei care raspund la obiect.
Sunt consultanti care pun suflet in raspunsurile lor.
exemplu
romascanu, elis, avlil, andreea, gabriela lory bobic etc.

Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2008
ContSters42967, utilizator
Chiar avem nevoie de sfaturi privind sectiunea de contabilitate. Hai sa o imbunatatim. Ce ar trebui modificat acolo? Ce sectiuni noi sa apara? Eu ma gandeam ca ar fi util un calendar al obligatiilor de plata, poate.

istudor adriana a scris:

in ceea ce ma priveste sunt un pic dezavantajata fiindca sunt putini care pun intrebari in domeniu contabil...cele mai multe vizeaza dreptul si din start am sansa unui rating mai scazut fata de ceea a unui avocat...in fine...pe mine m-a interesat si ma intereseaza sa pot da sfaturi bune celor care au nevoie de ele.
ok...am sa ma gandesc la cateva subiecte...din contabilitate

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)