avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Nici eu ....;)
De ce nu se poate acorda la top 10 cate o diploma #-o
imi place ideea ta, elis !
acum, ma gandesc eu... ce mandrie ar simti cineva ca primeste o diploma care atesta ca s-a clasat pe locu 10? :D
:D era o idee ... pentru ca multi contesta modul de calculare a rating-ului
hmm, pana la urma, avem doua variante:
- pastram rating-ul cum e acum, adica secret, si incercam sa tinem deoparte eventualele incercari de frauda
- facem public algoritmul si avem o problema mare cu aia care se noteaza / recomanda, etc singuri.

noi am ales prima varianta pentru ca in felul asta nu mai avem cazuri in care cineva contesta miscari frauduloase ale unor consultanti.

bineinteles, la cererea unui numar mare de consultanti, putem face rating-ul public, intr-o oarecare masura.

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)