avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Eu ma gandeam cel putin sa stim ce recomandari primim, adica fiecare sa stie pentru el, nu sa stiu si ce recomandari a primit alt user.
asta (cu numarul de recomandari) o rezolvam in cea mai scurta vreme.
Parerea mea este sa pastram rating-ul cum e acum .... iar cu aflarea recomandarilor las la latitudinea majoritatii ...;)
Eu cred ca cea mai penibila de pazit dintre toate regulile de buna cuviinta e aceea care te opreste sa te lauzi.
Prin urmare, trecand peste "sfiala" de a-mi recunoaste in mod public calitatile... observ ca de cand s-a inventat topul consultantilor eu cam tin capul de afis, cu o singura exceptie, ziua in care cineva a intrat pe forum cu o intrebare (nu raspuns) si si-a acordat (zic eu) 17 recomandari (recomandarile fiind la acea vreme si singurul criteriu in raport de care se realiza topul - lesne de ghicit).

Fata de acest aspect nu mi se pare buna ideea de a dezvalui altgoritmul de calcul al rating-ului

Totodata, avem oameni care posteaza doar de dragul de a posta. Aici cred ca putem umbla, eventual prin acordarea unui soi de vot negativ, tinand cont de faptul ca e mai lesne sa observi ca nu oricarui sir de vorbe ii corespunde un sir de idei, decat sa incerci sa punctezi un raspuns care, chiar daca nu are o nemaipomenita acuratete juridica, e totusi o stradanie.
o idee interesanta.
hai sa o continuam si sa ajungem la o regula unanim valabila.
si atunci, avem acoperita si partea de "calitate" a raspunsurilor unora.

in momentul actual insa, nu stiu cati oameni isi propun sa noteze raspunsurile care vin pe forum. nu vorbesc de consultanti, vorbesc de userii care intreaba si care poate isi gasesc raspuns.

pana la urma, noi am incercat sa definim un sistem care sa ajute consultantul, in primul rand, sa isi castige public (si clienti, daca e cazul) prin activitatea de pe avocatnet.ro. si acum pastram nevoia consultantului de a castiga de pe urma activitatii sale ca prima directie spre care merge acest forum.

daca identificam o regula care ajuta (si nu sicaneaza), atunci o implementam in cea mai scurta vreme. de acord cu nicoleta, algoritm-ul cred ca ar trebui sa ramana secret. pana la urma, e o formula matematica, pe care probabil ca doar programatorul care a scris-o o stie cu adevarat.

eu unul n-am fot interesat decat de ingredientele ei si nicidecum de modul in care ele se mixeaza.

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)