avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Eu am atatea mesaje pentru ca sunt una din "batranii" forumului. Parca eu si cu Romy am ramas. Si cu Elis. Dinozauri :)) .... sa nu se supere Romy si Elis. Acum, nu stiu daca sunt contabilizate raspunsurile de la inceputuri.
Sunt din 2003 intr-un forum care mi-a fost drag.
A avut o perioada destul de mare in care a "scartzait" si am activat pe altul. Acum s-a reactivat in forta si m-am reintors. :)
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
Gabriela Mihai, Avocat
elis a scris:

Sa inteleg ca daca sunt plecat in afara tarii si poate nu am posibilitatea sa intru pe forum ...mi se va pastra ratingul pe perioada de inactivitate ? :-/

Exact asta este problema mea! Doar ca eu plec mai des PRIN tara....nu DIN tara...
Mi-ar place sa se pastreze rating-ul pe perioada de inactivitate!

In privinta calculului ratingului, subscriu la cele sustinute de lory si elis !:)
Ok, de acord. Hai sa facem lista in cauza si sa ne gandim care si cum e important. Daca ajungem la o concluzie, e perfect. Pana la urma, noi nu prea avem nevoie de rating decat ca un factor de motivare ptnru consultanti. Asa ca, daca voin spuneti ca anumite criterii sunt importante, noi suntem de acord cu ele.
m-ar interesa si pe mine...cum se calculeaza rating-ul pana la urma...si promit sa vin cu multe idei...insa sunt intr-adevar consultanti care urmaresc ceea ce raspund altii si pur si simplu posteaza idei...doar pt rating ceea ce este destul de trist....pentru ca pe acest forum am vazut ca sunt multe persoane foarte bine pregatite profesional...in ceea ce ma priveste sunt un pic dezavantajata fiindca sunt putini care pun intrebari in domeniu contabil...cele mai multe vizeaza dreptul si din start am sansa unui rating mai scazut fata de ceea a unui avocat...in fine...pe mine m-a interesat si ma intereseaza sa pot da sfaturi bune celor care au nevoie de ele.
Exista un mod de calcul al rating-ului in prezent ;) ...care se pare ca este contestat de multi utilizatori ai forumului :) ... de aceea am deschis o lista cu criteriile de care sa se tina seama ;)

Modul de calcul il gasesti pe www.avocatnet.ro/content/art... >
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)