avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Totusi, cred ca e ceva in dezordine si in "ingredientele" acestui altgoritm de calcul de vreme ce permite unui utilizator inregistrat la 9 martie cu 9 mesaje in forum sa aiba un rating aproape egal cu al Gabrielei Mihai (Garbiela A) de ex, care sa tot fi scris vreo 1199 de mesaje. (!) N-am vrut sa ma raportez la Liliana (Avlil) care apare chiar cu un rating mai mic decat cel luat ca exemplu, pentru ca ma tem ca tot de la lipsa pozei i se trage.
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2008
romascanu, moderator
Sunt de acord cu Nicoleta ......:) ...

Totusi acel algoritm matematic ia mai mult in considerare o poza decat activitatea pe forum ? :-/ Din ce s-a scris mai sus asa reiese .... cred ca trebuie refacuta formula matematica in aceasta privinta ;)
Corect. O sa incercam sa introducem si variabila activitate trecuta in calculul rating-ului

Acum e vorba doar despre calculul activitatii din ultimele saptamani. Tocmai pentru ca am incerct sa evitam posibilitatea ca un user cu activitate foarte buna sa aiba un rating mare chiar daca la un anumit moment nu mai participa deloc la discutii petnru saptamani/luni intregi. In principiu, noi am incercat sa ne gandim la userii care au activitate constanta si mai putin la userii care scriu in salturi.

O sa afisam si numarul de recomandari si ne gandim la un mod de completare a algoritm-ului de calcul pentru rating, care sa ia in considerare toate aceste idei.
admin a scris:

Acum e vorba doar despre calculul activitatii din ultimele saptamani.

Daca e asa, atunci cum e posibil ca un consultant care a postat vreo 500 de mesaje in ultimele 3 saptamani sa aiba un rating inferior unuia care a postat doar vreo 7-8 in aceeasi perioada?

Eu cred ca ceea ce vor colegii mei de forum sa spuna e ca ponderea in calculul ratingului a informatiilor din profil raportat la ponderea activitatii pe forum e prea mare.... E ca si cum ati cota completarea profilului cu 50%, de pilda, activitatea pe forum cu 25% si recomandarile cu 25%.... Cred ca aici e greseala, de fapt... nu in "ingrediente", ci in preponderenta unora fata de altele, pe care noi le consideram mai importante.

Ar mai fi ceva.... cei mai multi care ne solicita consultanta sau ne trimit mesaje pe e-mail nu se gandesc ca ar trebui sa dea un click pe casuta "recomanda", daca sunt multumiti de raspunsurile primite, iar pentru noi e jenant sa le-o cerem. Cred ca ar trebui sa fie precizat lucrul acesta undeva in pagina de start a forumului, daca tot e un criteriu pt. stabilirea ratingului.
Chiar asa de important nu ar fi sa se posteze recomandarile ;) .... eu unul nu sunt chiar asa de interesat sa vad cine m-a recomandat :)

Sa inteleg ca daca sunt plecat in afara tarii si poate nu am posibilitatea sa intru pe forum ...mi se va pastra ratingul pe perioada de inactivitate ? :-/

Din ce s-a scris in mesajele anterioare, am reusit sa deduc ca in calculul ratingului intra :
1. completarea profilului cu datele personale
2. perioada de activitate
3. numarul de cereri de consultanta
4. recomandarile.

Cred ca trebuie sa redefinim criteriile ? Propun sa deschidem o lista cu criteriile care sa fie incluse in stabilirea rating-ului , pein afara de cele de mai sus. Lista sa fie deschisa doar pentru o perioada de timp.

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)