admin a scris:
Acum e vorba doar despre calculul activitatii din ultimele saptamani.
Daca e asa, atunci cum e posibil ca un consultant care a postat vreo 500 de mesaje in ultimele 3 saptamani sa aiba un rating inferior unuia care a postat doar vreo 7-8 in aceeasi perioada?
Eu cred ca ceea ce vor colegii mei de forum sa spuna e ca ponderea in calculul ratingului a informatiilor din profil raportat la ponderea activitatii pe forum e prea mare.... E ca si cum ati cota completarea profilului cu 50%, de pilda, activitatea pe forum cu 25% si recomandarile cu 25%.... Cred ca aici e greseala, de fapt... nu in "ingrediente", ci in preponderenta unora fata de altele, pe care noi le consideram mai importante.
Ar mai fi ceva.... cei mai multi care ne solicita consultanta sau ne trimit mesaje pe e-mail nu se gandesc ca ar trebui sa dea un click pe casuta "recomanda", daca sunt multumiti de raspunsurile primite, iar pentru noi e jenant sa le-o cerem. Cred ca ar trebui sa fie precizat lucrul acesta undeva in pagina de start a forumului, daca tot e un criteriu pt. stabilirea ratingului.