avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar nu mai am timp sa caut...
Mie imi scriu destui utilizatori pe mp...Imi pun intrebari, ma roaga sa-i ajut! Le raspund pe mp! Cum ar trebui sa procedez: sa le sugerez sa posteze speta pe forum...sa le raspund in continuare pe mp....nu stiu cum este mai bine !!!:)
dar hai sa le discutam inainte, pentru ca altfel, daca postezi asa, intrebari generale, nu faci decat sa incarci numarul de mesaje si userii o sa creada ca postezi doar de dragul de a posta.

eventual, putem face un mesaj-discutie pe saptamana, ca idee. sau un alt gen de abordare.

ce zici?

istudor adriana a scris:

ok...am sa ma gandesc la cateva subiecte...din contabilitate
aici astept si eu sugestii. in principiu, mesajele private sunt pentru discutii intre membri, nu pentru chestii de consultanta.

eu v-as sugera sa ii trimiteti in forum, daca e nevoie. ca, pana la urma, presupun ca vorbim de mesaje care implica consultanta gratuita.

sau am mai putea limita trimiterea de mesaje private catre consultanti... cumva. desi nu stiu daca e o idee buna.

Gabriela Paduraru a scris:

Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar nu mai am timp sa caut...
Mie imi scriu destui utilizatori pe mp...Imi pun intrebari, ma roaga sa-i ajut! Le raspund pe mp! Cum ar trebui sa procedez: sa le sugerez sa posteze speta pe forum...sa le raspund in continuare pe mp....nu stiu cum este mai bine !!!:)
admin a scris:

presupun ca vorbim de mesaje care implica consultanta gratuita.

Da, recunosc ca am fost evaziva in postul meu! Despre consultanta gratuita este vorba, evident.
Nu ma deranjeaza ca raspund pe mp, doar ca...nimeni nu stie ce multe raspunsuri am dat...si ma gandesc ca...ar trebui sa conteze,nu?:)
Cred ca e foarte buna ideea cu o lista a lucrurilor care conteaza. :D.
M-ai pus pe ganduri cu ideea ca "nimeni nu stie ce multe raspunsuri am dat...si ma gandesc ca...ar trebui sa conteze,nu?".

In alta ordine de idei, in curand lansam o mica aplicatie care lasa consultantii sa isi afiseze rating-ul avocatnet.ro pe propriul website.

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)