avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
elis a scris:

Nu stiu daca este o solutie sa se ia in considerare MP , intrucat in afara de MP mai sunt cererile de consultanta gratuita care vin prin mail sau telefonic pentru cei care au postat numarul la datele personale .... :) .....si atunci ar trebui sa le luam in considerare ;)

Chiar nu vad care ar fi motivul sa nu fie luate in considerate si celelalte aspecte!
Uite, eu aseara...am dat consultanta timp de 1 ora doar pe mp! Ce trebuia sa fac? Sa le spun ca-i mai important pentru mine ratingul decat problema lor? Nu m-am gandit asa...serios!:)

Oricum...nu conteaza...am comentat asa, ca fapt divers!:)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
Stiu asta ..... era doar o parere ..... eu in casuta de mail de pe Yahoo deja am o sectiune speciala pentru consultanta ..:).

Este posibil ca pentru unii dintre user sa fie important rating-ul .... chiar daca nu o recunosc :tease:

Eu nu scriu nici pentru premii si nici pentru rating ..... si ca mine sunt foarte multi, de exemplu AVLIL, romascanu, Andreea Lisievici, ghola, GabrielaA , Gabriela Paduraru, imago_expert etc. :thumbup:
Cornel Vasile, Consilier juridic
ok, am inteles ideea. si eu unu sunt de acord cu ea, pana la un punct, cel putin.

in primul rand, odata ce am promis ca dam diploma pentru consultantul lunii, o dam. altfel, ar fi doar o promisiune nerespectata. si mie nu-mi plac promisiunile de genu asta.

in al doilea rand, hai sa gasim o solutie. faptul ca cineva primeste mesaje private sau mailuri directe ori telefoane e greu de aplicat in cazul nostru. eu n-as fi deloc incantat sa stiu ca cineva imi monitorizeaza mesageria privata ca sa vada daca e vorba de cereri de consultanta ori alte cereri.

ideea lui Nicolae, privind premierea celor mai interesante actiuni ale unui utilizator, e de luat in calcul.

pe de alta parte, acel clasament poate fi fraudat la fel cum se intampla in trecut cu numarul de recomandari ale consultantilor. a fost atunci o doamna consultant care crestea intr-o zi cati altii in 10. recomandarile se dadeau de catre useri care se inregistrasera de doar 1 minut. useri cu adrese de email create special petnru recomandarea doamnei in cauza.

in momentul de fata, rating-ul e impartial, chiar daca multa lume crede ca noi "tragem sfori" (da, am primit si acuzatii de genul asta pe mail sau MP :) ).

revin cu insistenta la rugamintea de dinainte: hai sa gasim impreuna solutii / idei noi. sa le dezbatem si sa ajungem la o varianta.

pana atunci, diploma din martie se acorda, pentru ca am promis ca se va intampla asa. din aprilie, aplicam ce decidem in discutia de azi.

saptamana asta sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare o sa facem public topul rating-ului consultantilor din martie.
Admin, administrator
Raman la parerea mea...
Trebuie votat consultantul lunii. :D
Eu nu am facut decat sa prezinta o anumita situatie de fapt!
Nu ma interesa daca aceste MP se pot contabiliza sau nu in privinta ratingului...pur si simplu am facut o constatarea si...am comunicat-o!
Nu-mi pasa daca parerea mea este buna sau nu ! :) Este doar...ceva ce am avut de spus. Atat.

@elis>

elis a scris:

Eu nu scriu nici pentru premii si nici pentru rating ..... si ca mine sunt foarte multi, de exemplu AVLIL, romascanu, Andreea Lisievici, ghola, GabrielaA etc.:thumbup:

Sper sa supravietuiesc ca nu fac parte din lista ta de consultanti care nu scriu pentru rating!;)

@admin:

Cine, cine este..doamna consultant care se recomanda singura...sau, ma rog...inventa useri ca sa se autorecomande ???? =D>
Mor de curiozitate! Pls, pls, pls, pls, pls, pls,....
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)