avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovituri cauzatoare de moarte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovituri cauzatoare de moarte

Buna.As dori o parere sau un sfat.Fratele meu a fost arestat in septembrie ,pentru lovitura cauzatoare de moarte,(a lovit un barbat,acesta a cazut s-a lovit la cap si a murit la spital de inima,avea valva)dupa 2 ani de procese si amanari.Acumse afla inchis la penitenciarul Bucuresti,pentru ca pe data de 15 decembrie are un nou proces.Familia mortului spune ca vinovatul a primit prea putina pedeapsa-3 ani si 6 luni.Va rog un sfat ce as putea sa fac,sau daca exista vreo lege sa scape.Ma are doar pe mine de aceea AJUTOR.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:40, 9 Decembrie 2010
Din cele relatate de dvs ar rezulta ca partea civila a facut apel pe dozarea pedepsei..
Pentru a fi emisa o parere profesionista trebuiesc cunoscute actele si lucrarile dosarului,deci oricine va fi angajat de dvs,nu se poate pronunta fara ale cunoaste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferuri din penitenciare ioanaster ioanaster Iubitul meu este arestat pentru trafic de droguri , a primit 4 ani , din care a ispasit deja un an.( 9 luni arest preventiv , a fost eliberat pentru cercetare ... (vezi toată discuția)
Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)
Pot sa retrag un recurs introdus de avocat fara permisiunea mea? doru anghel doru anghel Fiul meu e incarcerat pt o delapidare. Avocatul a introdus recurs in ultima zi trimitandu-l prin posta. Pana sa ajunga recursul in sistem, a fost ... (vezi toată discuția)