avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot sa-mi recuperez banii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot sa-mi recuperez banii

buna tuturor,care poate sa-mi spuna cum pot sa-mi recuperez banii de la un patron,salariul meu pe ultimele doua luni cat am lucrat acolo, 800 ron pentru ca pe cale amiabila nu se poate,si ce trebuie sa fac, ce hartii si cat costa aproximativ
va multumesc
Cel mai recent răspuns: claudia123 , utilizator 12:49, 27 Martie 2008
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului danutz69 danutz69 Sunt in situatia de a nu fi primit salariul aferent ultimelor 3 luni , iar angajatorul find un ong vine cu tot felul de justificari mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza sa ma plateasca dreptatevasile dreptatevasile am lucrat la o firma di septembrie pana in aprilie cu contract de munca dar incepand cu luna ianuarie nu am mai fost platit iar patronul refuza sa imi achite ... (vezi toată discuția)
Cum sa formulez o plangere ce tb sa o depun la tribunal? adamiulia adamiulia Buna ziua, Angajatorul nu mi-a platit salariul pe perioada in care am fost insarcinata si am fost in concediu medical pentru sarcina cu risc precum si pe ... (vezi toată discuția)