avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu maternal

Buna ziua!Sunt insarcinata in luna a patra si vreau sa va intreb dak pot beneficia de concediul pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani,deoarece lucrez doar de 4 luni,.Am inceput sa lucrez in octombrie,dar mi-au facut angajarea pe 1 decembrie.Nu am mai lucrat inainte pentru ca am fost in liceu iar acum sunt anul I la facultate(ID). Am terminat liceul anul trecut.Medicul de familie mi-a spus ca pot beneficia de concediu pentru ca am fost asigurata si am fost eleva.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: prichindutza , utilizator 09:59, 14 Martie 2008
va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate beneficia de indemnizatie pt cc daca dupa inainte de incheierea somajului am incheiat contractul de munca? cat reprezinta acum indemnizatia? violleta violleta Buna, Am fost in somaj 9 luni, iar din data de 10 mai 2010 am incheiat contractul de munca pe o per. nedeterminata, fara sa am nici o zi de intrerupere. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical fara stagiu loredana080380 loredana080380 Buna Am incheiat un contract de munca cu o persoana in data de 04.07.2011. In 11.07.2011 a adus concediu medical cu cod indemnizatie 01, salariatul este ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 01 fara stagiu de cotizare de 1 luna ContSters68307 ContSters68307 Cum se trateaza un concediu medical cod indemnizatie 01, in cazul in care angajatul in cauza nu are o luna intreaga stagiu de cotizare? Din cate stiu el nu se ... (vezi toată discuția)