avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drepturile de autor pentru web-site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturile de autor pentru web-site

As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci doar un proiect(sper sa nu gresesc aici),intrebarile mele ar fi:
1.Cum se completeaza forumularul,ce se scrie pe prima pagina inafara de paginile atasate care descriu proiectul.(adica cum descriu?)
2.Cum ne putem proteja in asa fel incat sa nu fie copiat web situl si lansat sub alt nume,sau numele sitului folosit in alte scopuri gen revista,emisiune,etc!
3.Este ok sa fie inregistrat marca verbala la osim apoi sa revin cu un logo?
Declar ca este un concept nou nemaintalnit,si nu este folosit in Romania,nici in lume.Nu trebuie sa am dreptul de autor pe asta?Pt ca va aduce o schimbare in bine!
Va multumesc!
Sunt persoana fizica!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
Lady26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lady26 , utilizator 02:00, 9 Decembrie 2010
Pe mine ma ajuta ca de la nume se intelege exact care este idee.De asta nu vreau sa fie folosit in alta parte.De asemena voi avea si un forum,nu stiu daca asta schimba ceva pt orda.De la nume se poate face emisiune,film,video,revista.cu acelasi concept..de la nume nu ai cum sa faci alt concept....eu asta vreau sa protejez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unei marci la osim (cred) Tudor B. Tudor B. Buna ziua, Imi doresc de multa vreme sa incep un proiect, iar acest proiect include un site (domeniu .com) si o aplicatie de mobil. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi de autor florin_pantazii florin_pantazii Buna ziua ma numesc Florin si as-i dori sa aflu niste informati despre dreptul de autor. Dorec sa deschid un site ( magazin oline ) dupa o metoda cred eu unica ... (vezi toată discuția)
Protectia proprietatii intelectuale, drepturi de autor proiect Kapy Kapy Buna ziua, M-am apucat de un proiect si vreau sa-l pun in practica sau sa-l vand mai departe celor interesati insa as vrea ca sa-l protejez cumva, adica sa am ... (vezi toată discuția)