avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

Buna seara,
am o societate la care nu am mai depus nimic de 2 ani deoarece am plecata din tara,societatea are un teren si o cladire proprietate,acum am intrat pe portalul tribunalulu si am vazut ca exista un proces cu ORC pentru dizolvare societate,eu acum ce ar trebui sa fac sa nu pierd cladirea? unde ar trebui sa ma duc mai intai?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 14:04, 11 Decembrie 2010
Puteti sa va uitati si aici: [ link extern ] /
alegeti judet, dupa care dosare scrieti nume parte (societatea respectiva sau ONRCB (daca e de Bucuresti), dar mult mai bine societatea dv. si puteti scrie si obiectul cauzei : dizolvarea, vei vedea acolo daca este un dosar undeva. Dupa care puteti apasa pe dosarul si apare stadiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma help! bialuca1978 bialuca1978 Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta Problema mea este in felul urmator: am o firma a carei activitate este suspendata incepand cu ianuarie 2008. Am depus ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl apeiron2 apeiron2 Daca vrea sa-mi raspunda cineva.Prin ce procedura bunurile unui srl se va trece in proprietatea unicului asociat in caz de dizolvare a srl-ului? (vezi toată discuția)
Dizolvare s.r.l lily_1976b lily_1976b va rog sa ma idrumati sa urmez pasii unei dizolvari a unui s.r.l care detine o cladire (vezi toată discuția)