avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tesament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tesament

Mama mea inainte cu 3 saptamini de a muri a lasat un testament .Fratele meu care locuia cu ea in casa parineasca a adus un notar acasa a chemat si pe sora ei ca martor si de forma asta s-a intocmit acest testament pe care mama nu la semnat (in acea perioada fiind foarte bolnava nu se ridica din pat) a pus doar degetul cu toate ca stia sa scrie si bineinteles sa citeasca lasand partea care ii revenea ei din casa fratelui meu.Intrebarea mea este :este valabil acest testamen
Cel mai recent răspuns: Mircea Teis , Avocat 21:22, 10 Decembrie 2010
Nu pot da un raspuns plauzibil atata vreme cat nu am vazut actele. Nu stiu ce sa zic in legatura cu celalalt proces. Nu inteleg de ce ar trebui inca un dosar. Tocmai de aceea nu pot sa ofer un raspuns pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre testament Dora21 Dora21 Buna ziua ! Am o mare rugaminte ! Pana reusesc sa ma “redresez” financiar, si sa consult direct un avocat/notar, ma poate ajuta cineva, de pe ... (vezi toată discuția)
Atacarea testamentului Corina1982 Corina1982 Buna ziua! In familia mea a murit recent o verisoara. Aceasta si-a petrecut ultimele saptamani de viata la azil, iar sora mea a facut-o sa ii lase prin ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)