buna ziua,am si eu o mare problema...in cursul anului 2005,respectiv luna decembrie am incheiat un contract de servicii cu firma de telefonie abc pe 2 ani..din motive financiare la acea perioada nu am reusit sa platesc vreo 2 facturi in jur de 300 de lei....am primit cateva notificari de plata in cursul anului 2009 de la firma..ABC...ca am de plata 650 de lei cu penalizari,in fine...la ora actuala primesc astazi o noua scrisoare prin care mi se cere sa platesc 1180 ron in termen de 5 zile,sau cel tarziu pana pe 22.10.2010,am sunat astazi la abc si mi s-a facut o oferta,adica platesc 350 de lei akm,restul pana la 688.88 lei pana pe 22.10.2010.
Dna operator mi=a facut aceasta reducere de la 1188 pana la 688,in caz contrar,conform scrisorii,dupa 22 va trimite acea solicitare de executare silita.
Mi-a spus ca voi primire lichidarea datoriei dupa ce achit suma de 688 lei.
Ce ar trebui sa fac? am cerut sa imi trimita o copie dupa contract,dar a zis ca nu se poate,e confidential....sincer,va rog in mod afectuos sa ma ajutati cu un raspuns: sa platesc prima transa sau e prescrisa datoria? Mentionez ca s-a inchis contractul de servicii in dec 2207 ,dupa spusele d-nei de la ABC.
buna ziua,va multumesc pt atentionare si imi cer scuze !!! as vrea sa va intreb....oare care sunt demersurile pt executarea silita?daca eu platesc sa zicem marti transa 1 de 350 lei,iar restul pana pe 22.10.2010 si caurmare inca primesc avertizari,ce pot sa fac?sincer,nu vreau sa am probleme...desi este recesiune,voi incerca sa platesc,nu mai vreau sa primesc atatea telefoane....dar oare este posibil sa fie prescrisa datoria sau nu? daca mi-au trimis inca scrisorele,aasta inseamna ca nu este prescrisa?va rog frumos spuneti-mi cum sa procedez,dar sa nu mai am probleme....ei sunt obligati cei de la firma rec debite sa imi trimita lichidarea dosarului?iar daca sa zicem nu platesc....care sunt procedurile exacte? mai pot platii ulterior,inainte de a-mi face vreun sechestru? va multumesc frumos si astept raspuns.