avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Site firme
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Site firme

As vrea sa creez un site in care sa public spre exemplu date despre firme Denumire Adresa si Contacte. Aceste date le iau de pe site-ul firmelor sau alte site-uri unde gasesc date despre ele.
Imi puteti spune daca incalc cumva drepturile acestora de protectie a datelor cu caracter personal? Sau daca intru in conflict cu vreo lege daca public asa ceva fara a cere acordul fiecareia in parte?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:09, 11 Decembrie 2010
---
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datele firmei sunt informatii publice ? MihaiAdrian77 MihaiAdrian77 Buna ziua Sunt curios ce lege permite publicarea datelor de inregistrare, adresa, nr de tel pe net sau catre alte firme pentru srl, pfa etc. fara acordul in ... (vezi toată discuția)
Anexa la decizie asociat unic - contorul de cuvinte mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc să întrb daca se contorizeaza şi antetulcu denumirea societăţii , CUI . Nr in reg . comerţului . (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)