avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocata?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocata?

Am achitat c/val unui contract de consultanta si reprezentare juridica cu avocata Daniela Duharu care este inscrisa in Tabloul Avocatilor al Baroului Bucuresti in urma cu 2 luni .Inainte cu 2 zile de termen m-a anuntat ca nu ma mai reprezinta ce este de facut in asemenea situatie
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 19:13, 17 Martie 2008
faceti o copie dupa incheierea de sedinta, pe care o atasati unei plangeri adresata baroului din care face parte
Stimati Domni si Doamne
Va multumesc dinsuflet pentru timpul pe care l-ati acordat Si la fel de mult va multumesc pentru sfaturile si discutiile dintre domniile voastre Nu stiu ce m-as fi facut fara ajutorul dumneavoastra Eram atit de disperata incit incepusem sa-i inteleg pe sinucigasii care nu mai gasesc nici o solutie pentru a-si rezolva situatiile dificile in care te aduc altii.
Speta este revendicarea imobilului in care locuiesc si nu mai vedeam decit sa pierd dreptul de a ma apara si a spera sa nu ramin la virsta senectutii fara acoperis deasupra capului din cauza unei persoane pe care o platisem sa ma apere
Va mutumesc inca odata si multumesc cerului ca existati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am depus intampinare- care sunt consecintele? ContSters337674 ContSters337674 Am fost cemata in judecata intr-n proces civil si nu am depus intimpinare . A trecut termenul...Este grav ? Ma mai pot apara ?Un avocat eventual ar mai avea ce ... (vezi toată discuția)
Contract de asistență juridică în copie, nedatat, cu plata în rate. poate impune avocatul plata integrală? maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, In conditiile in care din partea avocatului am primit copia contractului de asistenta juridica, nu originalul, si aceasta nedatata, acest ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)