avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie punct de lucru

Bunaziua.
Problema mea e simpla dar delicata.
Dupa ce am depus tot la ORC si apoi la primarie, am achitat o taxa de 100 ron pt autorizatie si mi s-a dat un bon de la registratura in baza careia mi s-a zis ca pot functiona pana la eliberarea autorizatiei de functionare care dureaza 2 saptamani.
Am vrut sa dau drumul la magazin dar un prieten care era in aceeasi situatie a avut neplacerea de a fi vizitat de politia primariei care a zis ca fara autoriztie nu se poate functiona si ca a inteles si el gresit si ia dat o amenda.
E corect?
Pot functiona sau nu?
El sa faca contestatie la amenda?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: martita , utilizator 21:35, 11 Decembrie 2010
parerea mea este sa respectati cele spuse de cei de la primarie deoarece amenzile sunt destul de maricele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduuri caen si orar de functionare deiuta deiuta vreau sa deschid un SRL-D, alegand codul CAEn 5610. as vrea sa stiu daca exista o lege care reglementeaza orarul de functionare al unui restaurant, sau este ... (vezi toată discuția)
Unitate comerciala fara acord de functionare ! GeorgeVandu05 GeorgeVandu05 Am o cunostiinta, care din cauza unor probleme cu un vecin, i s-a inchis magazinul. Magazinul fiind la tara. Persoana respectiva, vrea sa deschida din nou, ... (vezi toată discuția)
Informatii punct de lucru si autorizatie de functionare mihai_blp mihai_blp Ma intereseaza deschiderea unui magazin la parter de bloc. Daca am inteles bine intai trebuie declarat punctul de clucru dupa care in baza acestuia si a altor ... (vezi toată discuția)