avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-am dat demisia verbal iar sefii nu au acceptat-o
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-am dat demisia verbal iar sefii nu au acceptat-o

considerand ca nu mai fac fata stresului de la locul de munca am vrut sa demisionez, chiar daca imi place ceea ce fac. iar sefii mei au refuzat sa-mi dea preavizul. vor o razbunare sau cred ca sunt capabila sa depasesc acest stres?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:55, 11 Decembrie 2010
poate nu e bine sa luati o decizie radicala, va puteti lua concediu o perioada de timp, mai eliminati din stres

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare in perioada de preaviz al demisiei!!!! nicusorilinca nicusorilinca tuturor celor care cred ca ma puteti ajuta urgent, ieri am demisionat, azi mi s-a adus la cunostinta faptul ca sunt delegat in alt loc,pe 59 zile?este legala ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre demisie reltih reltih daca imi dau demisia cu preaviz de 15 zile calendaristice, poate patronul sa-mi spuna ( impuna) ca nu este nevoie de preaviz ? stiu ca suna ciudat dar eu am ... (vezi toată discuția)
Preavizul onciuadrian onciuadrian Buna as vrea daca se poate sa ma lamuriti in ceea ce consta preavizul deoarece am o nedumerire. Aceasta ar fi: timp de 4 ani am lucrat la un exchange valutar ... (vezi toată discuția)