avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inventar cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inventar cu probleme

Buna ziua. Lucrez ca gestionar intr-un magazin care vinde produse de papetarie. O data la cateva luni se face inventar la care de fiecare data se iese minus 2-3 mii lei, bani care mi se imputa din salaiu. Problema e ca nu exista un inventar la care sa nu iasa minus acestre sume destul de mari. Cum as putea sa verific daca aceste inventare sunt corecte sau nu ? Sefa mea are si un depozit de produse de papetarie si tot timpul face transfer de produse dinspre depozit spre magazin si invers.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 13 Decembrie 2010
Numai daca doriti sa va angajati avocat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit salariul IuLiKSb IuLiKSb Buna. am si eu o problema.Este primul meu voc de munca si deja am intampinat probleme la care nu m-as fi astptat. M-am angajat l un magazin in mall-ul din ... (vezi toată discuția)
Incetare contract verbal perlutza perlutza Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. Mama mea are o problema cu angajatorul. Lucreaza la un magazin de cartier. Si-a facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna la serviciu - oprire bani din salariu in urma inventarului Edvinn Edvinn Buna ziua, Am un job in vanzari, unde gestiunea este comuna, iar in urma inventarului sunt lipsuri gestiune, in cauza oprindu-mi o mica suma de bani pe o ... (vezi toată discuția)