avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revizuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revizuire

in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este cererea finala?
" anularea hotararii si rejudecarea recursului " sau modificarea in tot a hot. jud. atacate si admiterea recursul reclamantul si respingerea recursului paratului "?
in cazul pct. 2 al art. 322 c.p.c. .
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters163072 , utilizator 23:23, 15 Decembrie 2010
nu exclud varianta ca in recurs... sa se fi admis recursul reclamantului recurent si sa fi respins reconventionala si, deasemenea, sa se fi admis recursul recurentului parat si sa se fi respins principala..( poate un divort, exemplivicativ si cu principala si cu reconventionala..)
important e ca au castigar amandoi recursul:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este admisibila procedura revizuirii intemeiata pe art.322 (2)? RADU SAVALACHE RADU SAVALACHE Buna ziua. Ma adresez practicienilor in stiinte juridice care au intalnit urmatoarea situatie sau care pot gasi dezlegare acestei spete: Instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Revizuire decizie recurs care evoca fondul ContSters305985 ContSters305985 intr-o cauza avand ca obiect revizuire decizie recurs pronuntata potrivit 304 indice 1 cpc, ( adica fara drept de apel ..cu recurs devolutiv- e pentru ... (vezi toată discuția)
Recurs cuziamusia cuziamusia in cererea de recurs (dupa un proces civil pt majorarea pensiei de intretinere), paratul-recurent a cerut casarea sentintei atacate ca netemeinica (a motivat ... (vezi toată discuția)