Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Stiu ca nu exista acte contabile deoarece eu am lucrat pana la sf lunii feb. si actele pe ianuarie nu erau inca facucte si declaratii;le nedepuse iar cand am sunat acum o sapt sa intreb de bani am intrebat si de acte si mi-a zis ca nu s-au facut ca nu a gasit pe cineva sa aduca sa le faca dar ca sa stau linistita ca se rezolva.Am fost si al itm sa am interesez ce consecinte are acea sesizare si mi s-a spus ca imediat ce o fac se va duce cineva in control; la firma si pt inceput i se va da o amenda de 5000 ron si un termen de 15 zile sa platesca salariile dac nu le plateste vor revenii si vor da o noua amenda dar mi-a zis ac intr-un fel va fi in dezavantajul nostru ca salariati deoarece banii pe care poate ii va face rost in loc sa ni de-a noua ac salariati ca drepturi salariale vor fi da-ti spre plata amenzilor. Sunt total dezorientata si nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac.