avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neprezentare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neprezentare la locul de munca

Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si din anumite motive nu vrea sa ma duc la munca desi am pevazut in contract acela 15 zile de preaviz. Care sunt consecintele daca totusi nu ma duc intrucat nu am gestine nu am nimic pe invetar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 29 Aprilie 2011
Nu exista niciun text de lege care sa prevada din cine este constituita comisia de cercetare disciplinara ...
Cum se procedeaza in situatia in care angajatului i s-a trimis o convocare prin posta, dar plicul s-a intors la firma pentru ca el nu a mers sa ridice plicul de la posta?

Ii mai trimit inca odata convocarea? Pana cand?


Multumesc
Puteti sa-i mai trimiteti inca o data convocarea si daca si acum se intoarce , atunci puteti face aplicarea prevederilor art.267 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere incetare cim cu acordul partilor neaprobata ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema : La data de 16.06.2016 Angajatul X isi face cerere de incetare a cim-ului cu acordul partilor (55 lit b) ... (vezi toată discuția)
Absente comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara , Am un salariat cu CIM pe perioada de 3 luni; (contractul inceteaza de drept in februarie 2016) de 2 zile absenteaza nemotivat, noi nereusind sa ... (vezi toată discuția)
Consultanta si reprezentare nerespectare preaviz demisionar secretariatofficemax secretariatofficemax Rog pasi de facut in cazul nerespectarii preavizului de catre angajat la demisie Suntem societate comerciala. CIM pe durata nedeterminata, Demisie, ... (vezi toată discuția)