avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal inselaciune

buna seara!am primit o citatie de la judecatorie,sunt chemat ca inculpat pt inselaciune...in scurt:am promis loc de munca in germania pt 7 persoane,pt aceasta am primit cate 100 euro de la fiecare,n am reusit sa le trimit pe ei la lucru.le dau banii inapoi inainte de a merge la judecatorie...ce solutie pot sa astept?n am avut intentia de a insela...
DE CE ZICETI CA MINT?PANA ACUM N AM AVUT BANII...IL RETURNEZ
cititi linkul si o sa vedeti.
asa a fost.....dar intre timp eu am lucrat in germania si dupa intoarcerea in tara am vrut sa kl trimit oamenii la lucru....si eu am cerut sfat,nu binecuvantari
nu sunt preot,multumesc.
un sfat ar fi sa recunoasteti totul
un alt sfat,ar fi sa va lasati de infractiuni.

eu zic ca ve-ti fi pedepsit.succes
Daca sunteti o persoana cinstita,de ce puneti la indoiala obligatia de a despagubi niste persoane,pe care pana la urma,le-ati inselat ?
Faptul ca i-ati inselat,va aduce in fata politiei si parchetului si probabil in fata unei instante de judecata ,care se va pronunta printr-o sentinta de condamnare,probabil cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen.
Faptul ca va veti achita obligatiile nerespectate intitial,va va ajuta la aplicarea unei pedepse mai mici.

Alte discuții în legătură

Inselaciune,lucru in germania ContSters118014 ContSters118014 o persoana a promis ca va trimite la lucru in germania,am primit de la el o copie a contractului german dar intre timp am aflat ca contractul este fals.am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune ContSters4579 ContSters4579 ...e inselaciune in conventii ori ba fapta debitorului de a nu-si achita creditul?...pt penalisti poate e floare la urechesa argumenteze ca nu insa daca as fi ... (vezi toată discuția)
Caz penal? omul9 omul9 Buna Acum ceva vreme mi-au fost trimisi niste bani prin banca pentru un anumit serviciu,nu am semnat nici un contract cu persoana respectiva,doar i-am ... (vezi toată discuția)