BUNA ZIUA, IN DATA DE 23.08.2010, AM FOST DEPISTAT CONDUCAND AUTOVEHICOLUL PROPRIETATE PERSONALA PE DRUMURILE PUBLICE AVAND O ALCOOLEMIE DEPISTATA ULTERIOR LA SPITAL, DE 1,34 LA MIE . NU S-A INTAMPLAT NICI UN ACCIDENT , CI PUR SI SIIMPLU AM FOST OPRIT IN TRAFIC, AM COLABORAT CU ORGANELE DE POLITIE MERGAND LA SPITAL SI APOI LA SECTIE UNDE AM DAT DECLARATII. NICI ACUM NU AM FOST CHEMAT LA AUDIERI SI AS DORI SA STIU DACA ESTE NORMAL CE SE INTAMPLA SI TOTODATA DACA SE POATE, SA STIU , CE PEDEAPSA RISC PENTRU ACEASTA FAPTA. MENTIONEZ FAPTUL CA SUNT LA PRIMA ABATERE .VA MULTUMESC ANTICIPAT !
Menţineti-vă atitudinea cooperanta si veti primi o pedeapsa cu suspendare cuprinsa intre 2 luni si 2 zile si 3 ani şi 2 luni, dupa cum apreciaza instanta, bineinteles cu suspendare.
In anumite conditii puteti sa scapati doar cu o amenda administrativa. Exista jurisprudenta. Luati-va un avocat care stie!
Alcool la volan
darac
am fost depistat in trafic in influenta alcolului. pe alcoltest am avut0.50. am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, unde mi sau luat doua ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan
cipriang4s
buna ziua 1 aseara un prieten a fost oprit de o masina a politiei rutiere moinesti undeva in jurul orasului mai precis intro comuna la tara si a fost pus sa ... (vezi toată discuția)