avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de prima inmatriculare...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de prima inmatriculare...

inteleg ca se poate cere restituirea taxei de prima inmatriculare... care e procedura?
Ma indoiesc sa se mai poata, in conditiile in care a dat si rezultate demersul la Parlamentul European... Iar chiar in acest caz va fi nevoie de o decizie de indrumare, un RIL... care nu poate sa nu tina seama de prevederile comunitare, pozitia autoritatilor europene...
Sper. :D
Pana in prezent practica e unitara ... au fost admise aceste cereri .... poate s-o trezi un judecator :hammer: s-o schimbe
:)
La noi e posibil orice...#-o
Pe langa taxa noua se pare ca mai trebuiesc platiti niste bani, si anume 500 de euro pentru determinarea nivelului noxelor la RAR:
[ link extern ]
Senatorii au votat eliminarea taxei auto şi restituirea banilor proprietarilor

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de prima inmatriculare jamesbond12 jamesbond12 Am platit taxa de prima inmatriculare, in sept. 2008, pe OUG 50/2008.Acum am demarat procedura pentru recuperarea taxei.am respectat procedura prealabila ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare Admiral Admiral Buna ziua ! Sunt administratorul unei societati comerciale si am achizitionat in leasing 4 autoturisme noi ptr care am platit societatilor de leasing taxa de ... (vezi toată discuția)
proces castigat si masina inmatriculata fara plata taxei auto! oz oz AM CASTIGAT PROCESUL IMPOTRIVA TAXEI SI IN URMA UNEI HOTARARI DEFINITIVE SI EXECUTORII SUNT PRIMUL DIN PRAHOVA CARE INMATRICULEAZA PRIMA MASINA FARA PLATA ... (vezi toată discuția)