avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare domiciliu vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare domiciliu vatamare corporala

bună ziua,va rog din suflet să mă ajutați cu un sfat.Săptămâna trecută bunica mea a fost batută pe drum cu picioarele,cu o bâtă ,ba chiar a fost ridicată și izbită de pământ.Mentionez că cel care a agresat-o are 36 de ani inaltime de circa 1,90 pe cand bunica are 81 ani si o greutate de circa 40 kg.A reusit sa scape,dar mai tarziu agresorul a intrat peste ea in casa fortand poarta si usa
reusint sa rupă zăvoarele.In timp ce o lovea ii adersa injurii si amenintari cu moarte.Specific faptul ca eu am fost martora la intrarea lui cu forta in casa bunicii .am depus plangere la politie dar pana acum nu am aflat niciun rezultat.Ce as putea sa fac mai departe?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:46, 21 Decembrie 2010
Faceti o contra experitza,deoarece se pare ca sunt prea putine zilede ingrijir.

Plangerea se face pentru violare de domiciliu,loviri si alte violente,amenintare.
ca bunica dvs are urmari medicale de pe urma agresiunii suferite (dureri sau alte probleme legate de eventualele afectiuni ale varstei) sa mearga la medicul local sau de familie si apoi sa mearga cu constatarile emise ,din nou la medicul legist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica IRelu IRelu Buna ziua! As dorii sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Pe data de 2 mai 2010 pe la ora 03:15, intorcandu-ma acasa de la prietena mea, am fost ... (vezi toată discuția)
Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)