avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... constituie sau nu proba in instanta o inregistrare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

constituie sau nu proba in instanta o inregistrare audio?

Intreb acest lucru pentru ca in cazul meu directorul firmei de asigurare Carpatica si-a dat acordul, verbal, in urma unei convorbiri telefonice cu service-ul, pentru a se comanda piesele propuse de service spre suplimentare si acum nu mai recunoaste. Daca as fi inregistrat convorbirea ar fi fost acceptata, in instanta, ca proba?
Cel mai recent răspuns: SorinIulian , utilizator 14:50, 23 Decembrie 2010
In cazul in care il citez ca martor pe cel din service care a vorbit cu directorul Carpatica, nu se poate specula ca este cuvantul lui impotriva celuilalt? Chestia asta cum se poate rezolva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea convorbirii telefonice pavelmarius pavelmarius Cum pot sa intru in posesia inregistrari audio telefonice (in cazul in care exista undeva)dintre 2 medici din spitale diferite? Unul dintre ei a spus o ... (vezi toată discuția)
...inregistrarea unei convobiri telefonice fara sa stiu petrisor1970 petrisor1970 ...contextul inregistrarii l-a constituit o convorbire telefonica cuun coleg de serviciu de care nu am avut habar o buna perioada de timp. pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! pot obține desfășurătorul apelurilor și conținutul ... Anne29 Anne29 Bună seara ! Pot obține desfășurătorul apelurilor și conținutul acestora în urma unei plângeri penale? Lucrez intr-o unitate de învățământ ... (vezi toată discuția)