Raspund azi Marianei Apostol: Se vede ca n-ati citit atent ce am scris eu, e adevarat, cam consistent si dens, poate nu s-a retinut exact.
Salariul de 1400 lei NET este al contabilei, Administratorul si Presedintele au in jur de 850 lei NET, si asta la program de 3 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, adica lunar 60 ore. LA 8 ORE, AR FI AVUT ~ 4.000 LEI (40.000.000 LEI VECHI !!!). PE CUVANT, AU RAMAS MASCA SI CEI DE LA CET SI PRIMARIE LA AUZUL ACESTUI SALARIU, MAI ALES CA MAI LUCREAZA SI IN ALTE LOCURI.
Daca erau blocuri de 7-10 etaje, mai ziceam ca merita, sa zic, 1200 lei. Dar Asociatia noastra cuprinde cam 450 apartamente in total. De parca contabila ar merge la fiecare apartament sau ar face munca fizica. Mai ales daca are si vreun program de contabilitate, nu se justifica acest salariu. Sa vedeti muncitori care asuda din greu si n-au nici 10 milioane la 168 ore/luna, nu 14 milioane la 60 ore/luna (ar veni de 4 ori mai mare salariul), si asta la o asociatie unde locatarii sunt "patroni", in Adunarea Generala nestiind nimeni cand si-au tras salariile astea pe timp de criza !
Recititi si ce am scris eu cu jecmanirea noastra la Caldura, Apa calda, Gaze, la fel despre cladirea ilegal construita fara aprobarea locatarilor (doar 1 bloc din 9), astfel va faceti o viziune asupra jafului de aici, si a legilor facute dupa bunul plac al "sefilor" care au si pierdut procesul definitiv si irevocabil, prin Ordonanta Presedentiala.
Recititi aici si vedeti ca nu se respecta mai nimic din Legea Asociatilor de Proprietari:
[ link extern ] .
Am simtit din ceea ce ati scris ca le mai luati apararea acestor impostori care nici un contabil autorizat nu accepta, sa nu se vada ilegalitatile in contabilitate. Aici e stat in stat, e clar, mai ales ca au pus cativa oameni, chiar unii cu probleme penale, sa intimideze mai ales pe pensionari.