adriantot
Domnul meu, eu sper ca e doar o neintelegere in tot ceea ce ati replicat la adresa postarilor mele in care explic, documentat de multi ani, ca aceasta Asociatie e cea mai ciudata din tot orasul, din mai toate punctele de vedere, punandu-se capac cu o constructie ilegala facuta de ei, fara Adunare Generala a tuturor proprietarilor, ulterior pierzand procesul, locul constructiei fiind un drum public (un gang) vechi de exact 50 de ani !
1) Stiu exact ce reprezinta C.P.I. (cota parte indiviza)[EDIT]. Apropo, daca vedeti mai atent lista afisata de mine, avem jos indemnizatia pt. Femeile de Serviciu, total separat de rubrica C.P.I., unde sunt incluse salariile celorlalti angajati - Presedinte, Administrator, alte 2 persoane "nu stiu ce functii au", plus cheltuieli gospodaresti, comision CEC (la 99 % dintre Asociatii nu exista acest comision) !
2)
Daca tot ne invitati am raspuns invitatiei si-am vazut lista de plata pozata de dumneavoastra si ca sa va citez "e o mare neconcordanta" intre ceea ce spuneti in mesaje si ceea ce este in poza prezentat de dumneavoastra. Adica pe lista afisata este o suma toatal de 363,60 lei, repartizata pe cota indiviza si totalul cheltuielilor, cu apa rece, calda, cu salarii, cu cele repatizate pe persoane, cu sediul asociatiei..., suma totala este de 1731,9 lei.
Pai cum adica din acesti amarati de 363,60 lei intr-o luna cei doi isi iau salariul de 6000 lei!? #-o
Ori ne puneti vigilenta la incercare ori ne testati daca mai stim ceva din aritmetica din scoala primara.
In mesajul urmator, chiar dupa ce vi s-a explicat ce-i aceea cota indiviza, insistati in aceeasi maniera:
Se pare ca ati uitat un amanunt cand ati spus ca ati vazut lista de plata pozata de mine !
Acolo e DOAR O SCARA (DIN TOTALUL DE 27 SCARI), CU SUMA DE 363,60 LEI !
Si asta pe cand, in aceeasi Asociatie,
un bloc alaturat are coeficientul de C.P.I., de 2 ori mai mic, adica plateste maxim 12 lei/ap., de parca am avea pe scara noastra suprafata dubla (mai toate apartamentele din cadrul Asociatiei au suprafete apropiate, 80% au ~40 mp).
TOTAL ASOCIATIE: 450 APARTAMENTE, 27 SCARI.
Am facut o medie, care este in jur de 17 lei/ap. ! 17 lei x 450 ap. = 7650 lei (MAI 2011) => CALCUL APROXIMATIV, CU ABATERI DE +- 5 %
DECI, CAM 7650 lei E TOTALUL C.P.I., SCADEM CHELT. GOSPODARESTI, SALARIILE INSTALATORILOR, DE CENZOR NU STIU, AR RAMANE APROXIMATIV 6000-6500 FOND DE SALARII PENTRU PRESEDINTE, ADMINISTRATOR SI CONTABILA-CASIERA (CEA CU 1400 LEI LA 60 ORE/LUNA !)
SPER CA ATI INTELES CUM STA PROBLEMA, SI CE "SCORURI" EXISTA LA SCARA MEA, IN SPECIAL.
CUM E POSIBIL SA FIE DUBLUL C.P.I. LA APARTAMENTE CU ACEEASI SUPRAFATA, ~40 MP, DAR LA BLOCURI (SCARI) DIFERITE IN CADRUL ACELEIASI ASOCIATII ?
Acum mai e valabila afirmatia dvs. <<Ori ne puneti vigilenta la incercare ori ne testati daca mai stim ceva din aritmetica din scoala primara.>> ? Din ce vad, in aproape fiecare post cautati sa aparati si sa certificati o conducere a Asociatiei penala (am spus mai sus ca au pierdut procesul cu acea cladire ilegala, facuta si cu semnaturi false, xeroxate ca sa iasa la numar), punandu-ma la punct cu niste lucruri calculate, verificate si ras-verificate (si nu numai de mine) de multi ani, fara sa putem vedea si noi vreun document, factura, ceva, nici macar un expert-contabil autorizat nefiind acceptat de "conducere", cu toate ca legal avem dreptul.
3) referitor la faptul ca <<Dar ne adaptam si intelegem ca ati vrut sa ne relatati ca sumele, costurile, cheltuielile repartizate pe cota indiviza sunt diferite de la o asociatie la alta. Nu e nimic nou sub soare. Costurile repartizate pe cota indiviza pot sa difere de la asociatile la asociatie, de la bloc la bloc, de la scara la scara chiar in aceeasi asociatie sau de la apartament la apartament in aceeasi scara chiar la unele cu aceeasi suprafata utila.>>
Calculul aproximativ, cu abateri mici, l-am facut mai sus, referitor la C.P.I.
As vrea sa vad sau sa aud daca a avut (are sau va avea) cineva de platit Cota Parte Indiviza de 24 lei/apt., la suprafata de 40-42 mp !!! Scrie jos, in dreapta, ce cuprinde C.P.I., revedeti mai atent poza aici:
[ link extern ]
SPER CA AM FOST DESTUL DE CLAR ACUM, SA VEDETI PROPORTIILE "JAFULUI" DE LA ACEASTA ASOCIATIE "PENALA".
Daca doriti, am mult mai multe informatii si despre alte cheltuieli, chiar si despre procesul pierdut de "sefi", fara drept de recurs, prin Ordonanta Presedentiala (cel cu sediul Asociatiei construit ilegal pe un drum public) !!!
Va salut si numai bucurii va urez tuturor !
Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule - se interpreteaza ca tipati la noi.
Nu mai citati mesajele anterior postate de utilizatori decat in fragmentele la care vreti sa faceti referire.
Aceasta este politica forumului si va rog sa va conformati.