Dupa atatea incercari,in sfarsit astazi am reusit sa ridic adeverinta de somaj,de la lichidator, dar supoare, nu au fost trecute ultimele 3 luni de cotizare,motivandu-mi ca nu mai are evidenta.
As putea sa ma adresez ITM-ului s-au AJOFM-ului in vederea completarii reale a acelei adeverinte? Mentionez ca sotia a lucrat 13 luni la acelasi angajator.
1. Inteleg sa nu aiba primele 3 luni dar ultimele luni, cum de nu le are? Neseriozitate si lipsa de responsabilitate.
2. Incercati la AJOFM sa le caute in evidenta electronica a declaratiilor nominale lunare depuse de angajator sau la ITM unde au fost depuse lunar statele de plata.
Am scos desfasuratorul de cotizare pe 12 luni de la AJOFM si m-au trimis inapoi la lichidator pe motiv ca nu este in concordanta cu ce mi-a dat lichidatorul,acesta din urma nu a trecut ultimele 3 luni, si nici nu a binevoit sa treaca perioada ce concediu medical,etc. Ce as ma putea face in aceasta situatie cu toate ca pe desfasuratorul de la ajofm apar cu 13 luni lucrate? Oare aceasta nu este indiferenat din partea lichid.? Oare acesta nu trebuie sa raspunda,unde trebuie?tinand cont ca acel lichidator estesi primar intr-o localitate?
1. Din desfasuratorul de la AJOFM sa treaca in adeverinta datele. Ce o fi asa de greu?
2. Sau AJOFM sa calculeze indemnizatia de somaj in baza desfasuratoului lor.
3. De ce ne-o fi placand sa plimbam oamenii pe drumuri!?
Adeverinta somaj
perlutza
Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare:
Mamei i-a incetat contractul de munca cu art. 65 alin 1, desfiintarea postului si si-a ridicat la solicitarea ... (vezi toată discuția)