Lucrez la o firma de proiectare, mi-am prezentat verbal catre patron intentia de a demisiona pe 29.11. Pe 01.12 am depus cererea de incetare raportului de munca cu acordul partilor incepand cu data de 13.12. In data de 13 mi s-a comunicat ca nu se aproba si ca sa vin in continuare la servici. Am depus demisia imediat. Nu au dorit sa discute cu mine despre predarea proiectelor in care eram implicat invocand ca trebuie sa vin la serv. inca 15 zile. A doua zi nu am mai venit la serviciu. Azi am primit de la un cabinet de avocatura o notificare ca nu am efectuat predarea primirea proiectelor in care eram implicat si ca daca nu ma prezint o sa suport consecinte civile sau penale dupa caz. Ce s-ar putea intampla daca nu ma prezint la serv. intrucat eu consider ca mi-am efectuat cele 15 zile de preaviz?
daca proiectele sunt la societate, singurul lucru cu care se poate intoarce impotriva dvs este ca nu vati respectat contractul de munca cele 15 zile preaviz.
Demisia
ioanamartis
in momentul in care, la un SRL, iti inregistrezi demisia, exista un termen in care administratorul societatii este obligat sa iti comunice daca renunta total ... (vezi toată discuția)