avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inventarierea si stabilirea procentului exact pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inventarierea si stabilirea procentului exact pentru partile comune

Vreau sa intreb si eu daca s-a incercat sau chiar s-a facut in blocul dumneavoastra acea inventariere a tevilor comune, pentru a se stabili cu exactitate procentul din valoarea totala a facturii blocului care se va trece la caldura, in contul consumului comun (am inteles ca 30% pentru decembrie, ianuarie, februarie si 50% pentru octombrie, noiembrie, martie aprilie este procent valabil numai pentru sezonul acesta de incalzire si pana iarna viitoare toate blocurile ar trebui sa incheie aceasta inventariere).
Am vazut ca cei de la firmele de repartitoare se ofera sa faca acest lucru contra cost.
O alta intrebare ar fi daca stiti cat ar fi acest cost pentru realizarea inventarierii de catre firmele de repartitoare si daca cineva a incheiat-o, cat a iesit acest procent real pentru partile comune (calculat stiintific, sa zic asa).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 21:18, 27 Decembrie 2010
@LocatarB
Excelent explicat! Am postat acum ca sa intaresc acest rationament!
Asa am facut, deci am procedat corect. Din factura , 30% : 19 ap. (parti comune), 70% bransatii. Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent parte comuna ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa stiu daca cunoste cineva ce procent se ia in calcul la partile comune, adica cat la % din valoarea facturii unei scari revine celor ... (vezi toată discuția)
Am repartitoare!!! liviacodru liviacodru Am repartitoare ( nu eu am vrut) si au venit sa calculeze dimensiunea tevii prin care trece caldura.Locuiesc la etajul 1, si am inteles ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de energie termica în condominiu dumitruivascu1941 dumitruivascu1941 Buna ziua, 1) Va rog sa-mi precizati daca ORDINUL nr. 343/2010 (*actualizat la data de 29 iulie 2010*) publicatã în MONITORUL OFICIAL nr. 528 din 29 ... (vezi toată discuția)