avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prieten cu citatie diicot si eu posibil suspect
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prieten cu citatie diicot si eu posibil suspect

Buna ziua.Am si eu o problema.Am un prieten cu care ma plimbam intr-o seara prin romana,si ne-a luat jandarmeria,ne -a perchezitionat.eu aveam la mine un briceag cu care mergeam toata ziua dupa mine , fiindk stau intr-o zona rau famata.el avea la el un briceag si o combinatie de droguri(5 grame in total , dintre care vreo 0.25 g de iarba legala,luata fara bon,si restul canepa salbatica gasita pe camp).ne-au luat la declaratii si mie mi-au confiscat briceagul si lui marfa si briceagul.el a primit o citatie de la diicot ptr 5 ianuarie.eu nu am primit nimic. dar diicot , dupa denumire , se ocupa cu crima organizata , care banuiesc ca se face in mai mult de 2 persoane , inclusiv. acum individul , cu care nu mai sunt prieten , ma ameninta ca spune de fapt ca ne ocupam amandoi de droguri.v-as intreba cam cat de amenintat as putea fi eu de diicot sau politie in cazul acesta. si v-as cere si parerea daca as putea avea telefoanele ascultate . Va Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:59, 23 Decembrie 2010
pot primi un avocat din oficiu ?
Veti primi probabil,dar acesta nu va va acorda ajutorul pe care il va acorda un avocat ales si platiti.
Parerea mea este sa imprumutati bani,sa vorbiti cu parintii sa va ajute,cu alte rude,pentru ca astfel de situatii creaza probleme pe care le puteti regreta toata viata.
Faceti orice pentru a minimaliza eventualele consecinte juridice ale faptelor.
ok va multumesc
Succes si multa minte !
Nu este nicio gluma,vedeti ce faceti sa beneficiati de o aparare care sa va ajute,caci este posibil sa aveti nevoie de foarte mult ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pers prinsa cu canepa! specters specters Buna ziua...in urma cu 2 luni am fost prin cu 2 kg de canepa la mine, eram cu inca 4 prieteni si ne a prins politia.Ne au dus la sectie am dat niste declaratii ... (vezi toată discuția)
Imi pot lua masina acasa? tudorm1215 tudorm1215 Am si eu o nelamurire. Acum 1 saptamana am fost depistat cu droguri aspura mea in timp ce eram parcat cu masina mamei mele. Eu am fost luat cu o masina de ... (vezi toată discuția)
As putea intra in inchisoare daca prietenul meu se ocupa de talharii iar eu nu am stiut? ana000 ana000 as putea intra in inchisoare daca prietenul meu se ocupa de talharii iar eu nu am stiut? politia mi-a spus. in schimb el nu mi-a spus niciodata direct acest ... (vezi toată discuția)