avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contractul de vanzare cumparare la administratie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contractul de vanzare cumparare la administratie?

Buna ziua,

Ne-am mutat de curand intr-un apartament iar administratorul imi cere copie dupa buletine (mi se pare normal) si o copie dupa contractul de vanzare cumparare al apartamentului care sa ramana la ea (nu mi se pare normal). Imi spune sa citesc legea 230 din 2007. Am citit-o, dar nu am gasit nimic care sa precizeze asa ceva!
Este legal sa ii dau asa ceva?

Multumesc de raspuns!
Sarbatori fericite!
Cel mai recent răspuns: luminutza , utilizator 13:04, 30 Decembrie 2010
Se depunde copii dupa buletine si contract casa pt cartea de imobil. Este corect ceea ce va cere cei de la asociatie.
Daca aveti dubii, puteti sa scriei pe copiile acetelor : COPIE: si eliminati o suspiciune ca acetele dumneavoastra vor fi folosite in alte scopuri.
Conform legislatiei, asa cum s-a aratat mai sus, proprietarii sunt obligati sa depuna la asociatie o copie a actului de proprietate. Nu exista riscuri fiind depusa o copie. Cu o copie nu se poate vinde, amaneta, ipoteca...
Eu am fost la politie cu o copie legalizata prin notariat cu timbre pe ea si stampila notarului, pentru a lua o ruda in spatiu. Nu mi-a primit dosarul si am fost nevoit sa aduc originalul contractului plus actele de identitate.
Asa ca daca nici sa primesti o ruda, sa-i faci viza de flotant nu se poate pe baza unei copii legalizate a contractului de vanzare cumparare, atunci ce poti face cu o copie simpla nelegalizata!?
Fiti fara grija in aceasta privinta. Escrocii au alte metode.
Mai vigilenti cei de la politie! Fostul meu sot, ca sa se razbune, dupa divort, cu o copie legalizata a obtinut mutatie pt 2 indivizi la domiciliu proprietate comuna. Mutatie, adica cu CI noi pe adresa mea!!! Asta ca sa ma oblige pe mine sa plec din casa, cu copil cu tot! Sigur ca nu era sa locuiesc cu cei 2 tigani! Politia mi-a dat in scris ca mutatia s-a facut la solicitarea lui ("consimtamantul se poate da de oricare dintre proprietari") si cu respectarea legislatiei!
:thumbdown:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte administrator bloc buiavasi buiavasi buna ziua! de curand am cumparat un apartament intr-un bloc unde administratorul imi cere un ex.de pe contractul de vanzare cumparare.va rog frumos sa imi ... (vezi toată discuția)
Ce acte se depun la asociatie? MBH MBH Buna seara, Este normal ca la asociatia de proprietari sa se solicite copie dupa actul de proprietate si copie dupa CI. Se invoca legea ... (vezi toată discuția)
Notificare din partea asociatiei de proprietari livache74 livache74 Buna ziua, am primit toti propietarii in cutia postala o NOTIFICARE din partea sociatiei de propietari , sa depunem in cutia asociatiei la cererea presdintelui ... (vezi toată discuția)