Revin cu cateva intrebari...poate sunteti amabili sa ma lamuriti si pe mine. Intre timp am plecat din tara, in Franta, si am lasat surorii mele procura sa se ocupe de problema mea. Am fost, inainte de plecare, la tribunalul Timisoara si am intrebat ce urmeaza sa fac, la registratura mi-au spus ca trebuie sa astept acasa Hotararea Judecatoreasca, apoi sa vin cu ea sa o transform in definitiva si irevocabila, iar apoi sa merg la Politie sa-mi predau permisul. Doar ca doamna de acolo mi-a spus ca pana va ajunge Hotararea va dura o perioada lunga sau scurta de timp...depinde...nu mi-a spus de ce depinde...in fine, tot dansa mi-a spus ca intre timp pot merge fara probleme cu permisul in buzunar. Doar ca am mai citit pe cava forumuri si am inteles ca exista riscul de a figura in baza de date a Politiei ca "permis supendat". Chiar nu stiu ce sa fac....vreau doar sa-mi predau odata permisul ca sa treaca cele 30....60 cate-or fi de zile si sa se termine odata totul. Daca aveti vreun sfat, va rog sa ma ajutati. Va multumesc!
~ final discuție ~