avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea domiciliului

Buna tuturor, am o mare rugaminte la voi, in legatura cu o speta.
Tatal meu vitreg, in urma unor certuri cu mama mea, si-a luat salarul de la angajator, si-a luat bani din casa, unele haine si a plecat, spunand ca nu se va ma intoarce. (unde trebuie anuntat ca a parasit domiciliul?)
Intrebarea mea este, ce ar putea face mama mea in acest caz, ne-a parasit si ne-a lasat cu creditul pe cap, credit ipotecar luat acum 4 ani, dupa casatorie.
Apartamentul a fost cumparat de mama mea, inainte de casatorie, dupa cum stiu eu, conform art.31 lit. a Codul Familiei, bunurile dobandite inainte de casatorie nu sunt bunuri comune.

Multumesc anticipat, si va doresc SARBATORI FERICITE !
Ultima modificare: Vineri, 24 Decembrie 2010
mroby, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:00, 26 Decembrie 2010
Nu era intrebare, era un raspuns doamnei iane2.
daca ipoteca e pe acest apartament , mama va trebui sa plateasca singura creditul.
in actele apartamentului, mama figureaza ca unic proprietar, deci n-ar avea interes sa deschida un proces de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un partaj cu probleme gyana37 gyana37 bune seara,as vrea sa va povestesc despre situatia in care se afla fratele meu si poate ma ajutati cu niste sfaturi.Deci fratele meu este casatorit de 20 de ... (vezi toată discuția)
Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori turelu turelu Sunt casatorit din anul 2004. Dupa ce s-a nascut copilul in 2005 am vandut apartamentul in care locuiam (ce a apatinut mamei mele si vandut mie prin act ... (vezi toată discuția)