Buna tuturor, am o mare rugaminte la voi, in legatura cu o speta.
Tatal meu vitreg, in urma unor certuri cu mama mea, si-a luat salarul de la angajator, si-a luat bani din casa, unele haine si a plecat, spunand ca nu se va ma intoarce. (unde trebuie anuntat ca a parasit domiciliul?)
Intrebarea mea este, ce ar putea face mama mea in acest caz, ne-a parasit si ne-a lasat cu creditul pe cap, credit ipotecar luat acum 4 ani, dupa casatorie.
Apartamentul a fost cumparat de mama mea, inainte de casatorie, dupa cum stiu eu, conform art.31 lit. a Codul Familiei, bunurile dobandite inainte de casatorie nu sunt bunuri comune.
Multumesc anticipat, si va doresc SARBATORI FERICITE !
daca ipoteca e pe acest apartament , mama va trebui sa plateasca singura creditul.
in actele apartamentului, mama figureaza ca unic proprietar, deci n-ar avea interes sa deschida un proces de partaj.
Un partaj cu probleme
gyana37
bune seara,as vrea sa va povestesc despre situatia in care se afla fratele meu si poate ma ajutati cu niste sfaturi.Deci fratele meu este casatorit de 20 de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
turelu
Sunt casatorit din anul 2004. Dupa ce s-a nascut copilul in 2005 am vandut apartamentul in care locuiam (ce a apatinut mamei mele si vandut mie prin act ... (vezi toată discuția)