Sotul meu a fost condamnat de prima instanta (tribunal) la 2 ani si 6 luni cu executare pt. ucidere din culpa. Credeti ca ar fi bine sau nu sa mearga mai departe, sa depuna apel sau nu? Este posibil sa i se mareasca pedeapsa? Din cate am auzit, de obicei se mai scade sau ramane acceasi pedeapsa.
Nu am mai scris de mult timp pentru ca nu am mai avut intrebari, dar acum as dori sa ma ajutati din nou. In primul rand vreau sa va spun ca sotul a declarat apel impotriva hotararii pronuntate de tribunal, procurorul nu a mai declarat apel. In luna mai 2012 sotul a fost eliberat fiind inlocuita masura arestarii preventive cu masura de a nu parasi tara. Pana in prezent au fost efectuate doua expertize auto care au concluzionat culpa comuna, atat a sotului cat si a femeii care a decedat in urma accidentului. Una dintre expertize a fost ceruta de sotul meu, cealalta fiind ceruta de partile civile. Nu am precizat faptul ca sotul a fost arestat preventiv in perioada aprilie 2010 - mai 2011.In aceasta perioada a mai fost efectuata o alta expertiza (prima) care a concluzionat culpa exclusiva a sotului. In total au fost efectuate 3 expertize: prima dispusa de Parchetul Bucuresti, celelalte dou (ultimele) de Curtea de Apel Craiova. As dori sa va intreb, in conditiile in care azi s-a terminat procesul la Curtea de Apel, urmand sa se pronunte asupra hotararii, ce sanse are sotul sa primeasca o pedeapsa cu suspendare, sau macar pedeapsa pe care deja a efectuat-o. Va multumesc din suflet!