avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ucidere din culpa

Sotul meu a fost condamnat de prima instanta (tribunal) la 2 ani si 6 luni cu executare pt. ucidere din culpa. Credeti ca ar fi bine sau nu sa mearga mai departe, sa depuna apel sau nu? Este posibil sa i se mareasca pedeapsa? Din cate am auzit, de obicei se mai scade sau ramane acceasi pedeapsa.
Cel mai recent răspuns: ruonscalafat , utilizator 11:17, 13 Iunie 2012
Da, se poate mari pedeapsa in cazul acesta.
In mod logic,da,dar nu este obligatoriu ca instanta sa admita apelurile formulate.
In functie de probele de la dosar,in functie de apararile facute instanta urmeaza a se pronunta asupra fiecarui apel in parte.
Da, este posibil sa se respinga toate apelurile.
Oricum, avocatul va avea dublu de lucru...
Va incerca si sa se admita apelul inculpatului si sa se respinga apelul parchetului...
Pentru ce perioada se suspenda permisul de conducere?
Sa inteleg ca a fost un accident auto? Atunci o sa mut discutia la "codul rutier".
Permisul de conducere o sa fie anulat daca este condamnat definitiv.

Alte discuții în legătură

Termen prescriptie pedepse accesorii lv01011970 lv01011970 Am avut o condamnare cu executare si mi-au fost interzise si drepturile conform art. 64 Cod penal. \" Pe durata si in conditiile prevazute de art. 71 Cod penal ... (vezi toată discuția)
Buna! ma poate lamuri cineva ? moritsu moritsu \\" In baza dispozitiilor art. 71 alin 1, 2 C.pen. aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art 64lit. (a) teza a II-a si ... (vezi toată discuția)
Decizie curtea de apel doriangray doriangray Buna ziua ! Atasez alaturat decizia Curtii de Apel in urma contestarii deciziei tribunalului Bucuresti (am sters numele si orice date de identificare) , ... (vezi toată discuția)